Skip to Content

کارشناس تغذیه در یزد تشریح کرد؛

کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با تغذیه مناسب


کارشناس تغذیه در یزد گفت: نتایج یک تحقیق به تازگی نشان داده است که کاهش بروز بیماریهای قلبی عروقی با استفاده از یک رژیم مدیترانه ای امکان پذیر است.

به گزارش یزد بانو، کارشناس تغذیه سیدمجید نقیب زاده تصریح کرد: بیماری های قلبی عروقی به عنوان مهمترین عامل مرگ و میر در جهان محسوب شده و یافتن راهکاری سالم برای غلبه بر این مشکل می تواند باعث افزایش سطح سلامت افراد جوامع گردد.

 

وی در ادامه افزود: توصیه های یک برنامه غذایی مدیترانه ای بر استفاده کمتر از گوشت قرمز و محصولات آن و همچنین مصرف بیشتر سبزیجات، میوه ها، آجیل، حبوبات، ماهی و روغن زیتون است. مصرف یک رژیم غذایی مدیترانه ای مطلوب، عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی متعدد، مانند دیس لیپیدمی، فشار خون بالا، سندرم متابولیک و دیابت را کاهش داده و با کاهش موارد التهاب و چربی خون عملکرد قلبی را در دراز مدت بهبود می بخشد.

 

نقیب زاده خاطر نشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان، امروز کشور دچار اپیدمی اضافه وزن و چاقی شده است و متاسفانه از هفت عامل شناسایی شده در زمینه مرگ و میر پنج عامل مربوط به مصرف غذا است که با کنترل آنها می‌توان درصد زیادی از میزان مرگ‌ها در کشور را کاهش داد.

 

منبع : خبر مرکز یزد

Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری