Skip to Content


۱۲ موردی که هرگز نباید روی پوست خود انجام دهید


ترکاندن جوش بزرگ روی پوست بسیار وسوسه انگیز است اما همین کار باعث اختلالاتی چون عفونت، التهاب و حتی زخم های بد فرم روی پوست می‌شود. اگر جوش بزرگی روی صورتتان ظاهر شد بهتر است به یک متخصص پوست مراجعه کنید.

به گزارش یزدبانو به نقل از طنین یاس؛  داشتن یک پوست صاف و شفاف خواسته همه انسان‌ها است. اما این خواسته نباید باعث شود که هر کاری که دوست دارید و فکر می کنید درست است  روی آن اعمال کنید. شما در مراقبت از پوست باید یکسری نکات  مهم را در نظر داشته باشید. در ادامه این گزارش با این نکات آشنا می شوید.

1. هرگز جوش صورت را نترکانید

هنگامی که یک جوش بزرگ، قرمز و ناخوشایند روی صورتتان ظاهر می شود شاید راحت ترین راه ترکاندن آن باشد، اما جفری عزیزویتز، متخصص پوست می گوید. ترکاندن جوش بزرگ روی صورت بسیار وسوسه انگیز است اما امکان دارد همین کار باعث اختلالاتی چون عفونت و التهاب و حتی زخم روی پوست شود. وی در ادامه می گوید اگر یک جوش بزرگ روی صورتتان ظاهر شد بهتر است به یک متخصص پوست مراجعه کنید.

2. هرگز خانه خود را بدون استفاده از کرم‌های ضد آفتاب ترک نکنید

شاید در پاره ای از مواقع که دوست دارید به تفریح بروید در مورد استفاده از کرم های ضد آفتاب دچار سستی شوید. اما توجه داشته باشید استفاده از کرم های  ضد آفتاب بسیار مهم است. دکتر  Fromowitz در این باره می گوید؛ کرم های ضد آفتاب را بخشی از کار های روزمره خود قرار دهید که باید قبل از بیرون آمدن از خانه انجام گیرد. وقتی شما بدون استفاده از کرم ضد آفتاب زیر نور مستقیم آفتاب قرار می گیرید احتمال ابتلا به سرطان پوست را در خود افزایش می دهید همچنین نور خورشید باعث آسیب دیدن کلاژن پوست شده که در نتیجه پوستتان دچار چین و چرک می شود.

اگر شما قصد دارید که به طور گسترده در زیر نور خورشید قرار گیرد، اقدامات حفاظتی بیشتری همچون استفاده از لباس های محافظتی و گذاشتن کلاه را از یاد نبرید اللخصوص در ساعت های اوج گرما که خورشید مستقیم روی زمین می تابد.

3. مراقب خوددرمانی خود باشید

یکی از درمان های معمولی برای رهایی از آکنه های روی پوست استفاده از آب لیمو است از آنجایی که آب لیمو دارای آنتی اکسیدان ها و خواص آنتی بیوتیک است، منطق می گوید که این ماده برای نابودی آکنه ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. با  این حال این مواد در نوسازی و بهبود کششی پوست نیز تاثیر زیادی دارند. اما می توانند مشکلاتی را برای پوست ایجاد کنند.

Alejandra Vivas، متخصص پوست، می گوید: استفاده کردن از آبلیمو همراه است با یک واکنش" فوتوکسوکتیک " که می تواند رنگ دانه هایی زیر پوست ایجاد کند و تا ماه ها باقی بماند پس نمی توان با هر روشی به درمان آکنه و جوش های روی پوست اقدام کرد.

4. هرگز در تاتو زدن از قلم سفید استفاده نکنید

همه می دانیم که خالکوبی دائمی است، مگر اینکه با درمان لیزری محو شود. اما بیاد داشته باشید که بدترین جوهر برای خالکوبی کردن جوهر سفید است. محققان می گویند جوهر سفید در اکثر مواقع با درمان لیزری پاک نمی شود در پاره ای از مواقع استفاده از لیزر برای نابودی تاتو کاملا برعکس عمل می کند تا جایی که تاتو رنگ سفید خود را از دست داد و به رنگ سیاه در می آید. لازم به ذکر است برخی دیگر از رنگ ها چون، رنگ زرد و سبز نیز به سختی با لیزر محو می شوند از این رو تا جایی که امکان دارد از این گونه رنگ ها برای تاتو زدن استفاده نکنید بهترین رنگ ها برای تاتو زدن رنگ سیاه و آبی تیره است.

5. از محصولات بی هویت استفاده نکنید

پوست شما بسیار گرانبها است و ظریف بودن آن باعث شده است که خیلی زود تحریک  شده و آسیب ببیند. و هیچ چیز بیشتر از کرم و لوسیون ها با پوست در ارتباط نیست. دکتر Fromowitz می گوید: "هرگز از محصولاتی استفاده نکنید که مواد تشکیل دهنده آنها مشخص نیست، شما باید بدانید چه چیزی روی پوستتان می مالید. اگر در مورد کرم و یا لوسیونی شک دارید به هیچ وجه از آن استفاده نکنید برای اینکه مطمئن شوید کدام نوع کرم و لوسیون برای پوست شما خوب و مفید است با یک متخصص پوست مشورت کنید تا راهنمایی های لازم را در اختیارتان قرار دهد. توجه داشته باشید که روزانه، مواد مختلف با عناوین عجیب غریب روانه بازار می شوند. یادمان نرود هر آنچه را که تبلیغ می کنند لزما به نفع ما نیستنند پس در هنگام خرید کرمهای دست وصورت وسواس بیشتری به خرج دهید و هر کرمی را خریداری نکنید.

6. هرگز فریب فروشنده های اینترنتی را نخورید

امروزه هرگونه وسیله و یا محصولی را می توان به راحتی و به صورت اینتر نتی خریداری کرد. این در حالی است که برخی از این محصولات فقط با تجویز پزشک امکان دسترسی به آنها وجود دارد. شاید هزینه کردن کمتر، شما را وسوسه کند به دنبال محصولاتی برای صاف و شفاف کردن پوست خود باشید. و از این گونه موارد به وفور در سایت های مجازی پیدا می شوند و گاها هیچ گونه مسئولیتی در قبال فروش محصولات خود ندارند. شما برای اینک یک خرید موفق داشته باشید باید درباره اجزای تشکیل دهند ماده مورد نظر اطلاعات کافی داشته باشید در مورد کرم و لوسین های پوست هیچ کس به اندازه متخصصین پوست در این زمینه تخصص ندارند. بیاد داشته باشید به هیچ وجه فریب فروشندگان اینتر نتی را نخورید. اللخصوص آنهایی که هیچ گونه دسترسی واقعی ندارند تنها راه دسترسی به آنها اینترنت است.

7. روی جوش های صورت مانور ندهید

شاید وجود یک جوش روی صورت باعث شود شما ساعت ها وقت صرف کنید تا آن را از روی صوت خود محو کنید. برای انجام هر کاری باید یکسری اصول را رعایت کرد تا دچار ضرر و زیان نشویم. برخی از جوش هایی که روی پوست ظاهر می شوند ناشی از نیش حشرات، آلرژی، آکنه و بسیاری دیگر از عوامل نقش دارند  تا پوستتان دچار چنین مشکلاتی شود. اگر این موارد به طور اصولی درمان نشود می تواند خسارت های جبران ناپذیری رو پوستتان باقی بگذارد پس برای درمان جوش های روی صورت به اهل فن مراجعه کنید و در حد امکان از دست کاری کردن آن اجتناب کنید.

8. جوش های کهنه را جدی بگیرید

معمولا ساختار بدن به شکلی است که جوش های مختلف را پس از چند هفته جذب می کند و بعد از آن مدت، اثری از جوش روی پوست باقی نمی ماند. حال اگر افرادی داری جوشی هستند که چندین ماه رو صورتشان هست و محو هم نمی شود باید اینگونه جوش ها را جدی بگیرند چرا که دیده شده است که برخی از این جوش ها با سرطان پوست رابطه مستقیم دارند. درچنین مواردی حتما به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا با انجام آزمایشاتی از ماهیت واقعی جوش شما مطلع شده تا بتواند بهترین درمان را برای برطرف کردن آن اتخاذ کند.

9. مراقبت ویژه از کیست های دردناک عمیق

هنگامی که روی پوست خود کیست های درناک دارید سریعا به فکر درمان آن باشید. تا از هر گونه هزینه اضافی در آینده جلوگیری شود. اکثر بیماران سعی می کنند با باز کردن زخم کیست ها حجمشان را کم کنند. اما این کار ممکن است باعث التهاب بیشتر کیست روی پوست شده و التهاب و عفونت های احتمالی را بیشتر کند. وقتی چنین حالتی پیش بیاید حتما نیاز به تخلیه کیست از روی پوست و استفاده از آنتی بیوتیک ضروری می شود. در چنین مواردی متخصصین پوست می توانند به کمکتان بیایند.

10. از صابون ها بیش از حد استفاده نکنید

همه ما برای پاکیزه نگه داشتن پوست صورت سعی می کنیم با صابون های که برای همین منظور تهیه شده اند صورت خود را می شوییم. توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از صابون ها اللخصوص صابون ها کم کیفیت می تواند بافت های مفید روی پوست را نیز نابود کند این کار نه تنها به نفع پوستتان نیست بلکه می تواند خطر ابتلا به انواع عفونت ها و بیماری های پوستی را نیز افزایش دهد.

11. هرگز از مواد تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید

یادتان باشد که دلیلی دارد که روی مواد آرایشی و بهداشتی، تاریخ مصرف درج می شود. شاید در نگاه اول فکر کنیم که این گونه مواد که خوراکی نیستند تا تاریخ مصرفشان آنقدر هم مهم باشد. اما توجه داشته باشید این گونه مواد خوراک پوست شما را تشکیل می دهند و می توانند باعث نابودی پوست نیز شوند. دکتر بروئر دراین باره می گوید وقتی شما از محصولات تاریخ مصرف گذشته استفاده می کنید احتمال اینکه مواد فعال، تشکیل دهنده آنها نابود شده باشد و دیگر کاریی خاص خود را نداشته باشد زیاد است. از این رو می تواند باعث تحریک پوست شما نیز شود. 

هنگامی که شما برای اولین بار یک محصول را خریداری می کنید، به تاریخ انقضای آن دقت کنید تا اطمینان حاصل شود که مدت طولانی در قفسه فروشگاه نمانده باشد. بد نیست که تاریخ تولید و انقضای محصول را با تقویم روز چک کنید تا میزان زمان باقی مانده آن مطلع شوید. ترجیحا از کرم و لوسین هایی که چند ماه بیشتر به تاریخ انقضای آنها باقی نمانده است را حتی در صورت آف خوردن قیمت نیز خریداری نکنید.

12. از سوزن برای درمان جوش استفاده نکنید

همه ما برای رفع و خلاصی از جوش روی صورت از ابزارهای خانگی که عمدتا آلوده هستند استفاده می کنیم یکی از این ابزار ها که معمولا مورد استفاده قرار می گیرد سوزن ها هستند. توجه داشته باشید که حتی سر سوزن نیز می تواند محل زندگی انواع میکروب و باکتری باشد وقتی شما از سوزن ها برای سوراخ کردن جوش استفاده می کنید باعث عفونت و انتشار آلودگی روی پوست می شوید. در پاره از مواقع بجای خلاص شدن از شر جوشها با استفاده از اینگونه روش ها مجبورید مدت زمان بیشتر تا خلاص شدن از شر جوش ها روی پوست  را تحمل کنید. از یاد نبرد متخصصین پوست از ابزارهای ضد عفونی شده که مخصوص اینگونه کارها هستند استفاده می کنند. 

انتهای پیام/ص




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری