دلمه برگ مو
یزد رسا به نقل از یزدبانو، با توجه به اینکه در فصل بهاریم و برگ تازه انگور فراوان است، سرآشپز یزدبانو امروز به ما طرز تهیه یک غذای بهاری آموزش میدهد.
مواد اولیه:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
برنج: 2استکان
شکر: 4قاشق
پیازمتوسط: 3عدد
لپه باقلا: 1استکان
سرکه: 4قاشق سوپ خوری
سبزی خوشبو: (تره،مرزه،ترخان،نعناع،شویژ،گشنیز،ریحان)250گرم
زعفران: نصف قاشق چای خوری
روغن: به مقدارلازم
زرچوبه، نمک و ادویه: مقداری
برگ مو: نیم کیلو
طرزتهیه:
ابتدا روغن را درقابلمه ریخته، سپس پیاز را کمی سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت را اضافه کرده و بعد زرچوبه ونمک وادویه ریخته وبرنج و 2لیوان آب اضافه می کنیم تا به خوردش برود و برنج به صورت برنج آبکش دربیاید. حالا لپههای باقلا که قبلا پخته شده است را با سبزیهای خورد نشده به مخلوط اضافه میکنیم. 2قاشق سرکه و 2قاشق شکردرکمی آبجوش حل کرده وبه موادمان اضافه میکنیم.
برگها را برداشته و مواد را روی برگ ریخته ومثل بقچه میپیچیم.
سپس ته قابلمه چند برگ گذاشته و دلمهها را چیده و یک لیوان آب و روغن روی آن میریزیم.
درآخرسرکه و شکرباقی مانده را به آن اضافه میکنیم و کمی هم نمک به آن اضافه کرده می گذاریم دم بکشد.