ID : 12948187
آشپزی/غذای بهاری؛

دلمه برگ مو


با توجه به اینکه در فصل بهاریم و برگ تازه انگور فراوان است، سرآشپز امروز به ما طرز تهیه یک غذای بهاری آموزش می‌دهد.

یزد رسا به نقل از یزدبانو، با توجه به اینکه در فصل بهاریم و برگ تازه انگور فراوان است، سرآشپز یزدبانو امروز به ما طرز تهیه یک غذای بهاری آموزش می‌دهد.

مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

برنج: 2استکان

شکر: 4قاشق

پیازمتوسط: 3عدد

لپه‌ باقلا: 1استکان

سرکه: 4قاشق سوپ خوری

سبزی خوشبو: (تره،مرزه،ترخان،نعناع،شویژ،گشنیز،ریحان)250گرم

زعفران: نصف قاشق چای خوری

روغن: به مقدارلازم

زرچوبه، نمک و ادویه: مقداری

برگ مو: نیم کیلو

طرزتهیه:

ابتدا روغن را درقابلمه ریخته، سپس پیاز را کمی سرخ کنید تا طلایی شود.

گوشت را اضافه کرده و بعد زرچوبه ونمک وادویه ریخته وبرنج و 2لیوان آب اضافه می کنیم تا به خوردش برود و برنج به صورت برنج آب‌کش دربیاید. حالا لپه‌های باقلا که قبلا پخته شده است را با سبزی‌های خورد نشده به مخلوط اضافه می‌کنیم. 2قاشق سرکه و 2قاشق شکردرکمی آب‌جوش حل کرده وبه موادمان اضافه می‌کنیم.

برگ‌ها را برداشته و مواد را روی برگ ریخته ومثل بقچه می‌پیچیم.

سپس ته قابلمه چند برگ گذاشته و دلمه‌ها را چیده و یک لیوان آب و روغن روی آن می‌ریزیم.

درآخرسرکه و شکرباقی مانده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی هم نمک به آن اضافه کرده می گذاریم دم بکشد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.