Skip to Content

آشپزی در یزدبانو

روش پخت پفک شیرین


پفک حتما نباید شور باشد و ما شما را با یک طعم جدید پفک که بسیار سریع آماده می شود آشنا می کنیم.

به گزارش یزدبانو، می خواهیم شما بانوان یزدی را با پخت انواع غذاها و خوراکی های سریع آشنا کنیم. پس بهتر است روزانه با ما همراه شوید تا از  روش پخت انواع غذاهای جدید و آسان مطلع شوید.

پفک شیرین:

مواد لازم: سفیده تخم مرغ ک پنج عدد

پودر قند  : 250 گرم

آبلیمو : چهار قاشق سوپ خوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه : 

سفیده تخم مرغ را زده تا به حالت رقیق و یکدست درآید و سپس پودر قند را اضافه نموده و روی حرارت خیلی ملایم کمی گرم کنید ودر این حالت مرتب هم بزنید تا پخته شود.

آبلیمو را قطره قطره اضافه کرده به هم بزنید تا مایه پف کند.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و سینی فر را چرب کنید و پس از پهن کردن یک  کاغذ رب مخصوص ششیرینی بوسیله قیف شیرینی پزی مواد را با فاصله روی کاغذ بریزید .

پس از گذشت چند دقیقه پفک آماده است و بلافاصله از فر بیرون بیاورید.

نوش جان




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری