Skip to Content

آشپزی/غذای بهاری؛

طرز تهیه خورش گوجه سبز


یکی از متداول‌ترین غذاهایی که از گوجه سبز تهیه می‌‌شود، خورش گوجه سبز با نعنا و جعفری است که خورشی معطر و خوش‌طعم است.

به گزارش یزدبانو،
گوجه سبز، یکی از میوه‌هایی است که به خاطر طعم ترشش در غذاهای مختلف به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از این غذاها دلمه برگ مو است که در آن آبلیمو با گوجه سبز جایگزین می‌‌شود.

اما یکی از متداول‌ترین غذاهایی که از گوجه سبز تهیه می‌‌شود، خورش گوجه سبز با نعنا و جعفری است که خورشی معطر و خوش‌طعم است.  از گوجه سبز در اوایل فصل وقتی هنوز ترش است استفاده کنید. نیازی نیست که گوجه سبز درشت باشد، بلکه با گوجه‌های ریز هم می‌توانید این خورش را تهیه کنید.

پس اگر هنوز خورش گوجه سبز را نوبر نکرده‌اید، دست به کار شوید و تا گوجه‌ها شیرین و طلایی نشده‌اند یک خورش گوجه سبز ترش با نعنا و جعفری بپزید.

مواد لازم :

گوشت گوسفند: نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا):  نیم کیلوگرم
گوجه سبز: نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده: ۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین): به اندازه لازم
نمک و فلفل:به اندازه لازم
روغن:به اندازه لازم

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.
 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری