Skip to Content

عضو فراکسیون زنان مجلس:

نگاه رسانه ملی به زن، سلیقه ایست


عضو فراکسیون زنان و نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی، ضمن ضروری دانستن توجه ویژه به مسئله زنان در جامعه فعلی، گفت: نیاز به تحول در رسانه ملی احساس می شود. متاسفانه عدم برنامه ریزی نظام مند بر اساس یک تفکر منسجم، باعث شده که رسانه ملی در بازنمایی نقش زن و مادری بسیار سلیقه ای و متفاوت عمل کند.

به گزارش یزدبانو به نقل از خبرگزاری مهر، فاطمه آلیا با بیان این مطلب افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند که در دنیا بحرانی به نام «بحران زن» در حال بروز است که انحراف زنان از مسیر فطرتشان و استفاده ابزاری از زنان و ضربه ای که به خانواده ها می خورد، از جلوه هاي بيروني این بحران است.. در جامعه خود ما هم ضرورت بحث «مادری و زن تراز انقلاب اسلامی» به دو دلیل خودنمایی می کند: یکی رسالت پیاده کردن آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت و بحث دیگر مصون سازی زنان.

این نماینده مجلس با بیان اینکه همایش  "مادری و زن تراز انقلاب اسلامی" دارای ویژگی ها و شاخصه هایی است که با شاخصه های اصیل انقلاب اسلامی گره خورده، افزود: با توجه به اینکه انقلاب ما مبتنی بر فرهنگ اسلامی بوده، الگوی یک بانوی مسلمان موفق به تمام معنا، در وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) متجلی است. به این معنا که رسالت ها و نقش های چندگانه ای که زن تراز انقلاب اسلامی بر عهده دارد، می توان در وجود مبارک ایشان سراغ گرفت.

وی با بیان اینکه تا کنون آنگونه که باید به مسئله زنان پرداخته نشده، افزود: بعضا دیده شده که تحت تاثیر هجمه یک نگاه فمینیستی و فرهنگ غربی، نقش مادری برای زنان، نقش در درجه دو و حتی سوم اهمیت قرار گرفته است. یعنی متاسفانه موضوع اشتغال نسبت به موضوع مادری، در درجه اول اهمیت قرار گرفته است و یا متاسفانه تنش هایی از فرهنگ غربی بر مبنای اصالت رفاه و اصالت لذت بر فرهنگ بعضی از خانواده ها سایه انداخته است.

آلیا ادامه داد: این پدیده مخصوصا در دانشگاهیان و روشنفکران بیشتر دیده می شود به گونه ای که خود  را بر بی فرزندی و  تک فرزندی محدود کرده اند و متاسفانه به دلیل توجه به اشتغال و یا به دلیل توجه به راحتی مادران از این نیاز فطری خودشان دور شده اند. البته فعالیت های مجموعه های خارج از کشور و حتی بخش های سیاست خارجی استکبار جهانی در بحث برنامه ریزی کاهش جمعیت برای خانواده های مسلمان و شیعه ما در این موضوع تاثیر کذار بوده است.

موسس و رییس سابق کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی ضمن ضعیف ارزیابی کردن فعالیت سازمان صدا و سیما در معرفی جایگاه زن و مادر، گفت: نیاز به تحول در رسانه ملی احساس می شود. متاسفانه عدم برنامه ریزی نظام مند بر اساس یک تفکر منسجم، باعث شده که رسانه ملی در بازنمایی نقش زن و مادری بسیار سلیقه ای و متفاوت عمل کند. ما نیاز داریم تا حاکمیت روح فرهنگ اسلامی به عنوان یک مبنا و یک تحول فکری قرار بگیرد تا انشا الله سایه آن و نتیجه آن را در قالب برنامه ها مشاهده کنیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد زنان در کنار نقش مهم و مقدس خود در خانواده، به فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و حتی دفاعی نیز بپردازند، اما این در صورتی امکان پذیر است که ابتدا رسالت های مادرانه خود را در اولویت قرار دهند.

اين همايش ملي كه اردیبهشت 92 از سوي دفتر مطالعات و تحقیقات زنان مرکز مطالعات راهبردی و جبهه فکری انقلاب اسلامی برگزار مي‌شود، در 18 محور به بررسي اصلي‌ترين چالش‌هاي موجود در مباحث مربوط به زن و خانواده با محوريت تقويت جايگاه مادري در ايران اسلامي مي‌پردازد.



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری