Skip to Content

آشپزی؛

کوکوی متفاوتِ کدو


برای تهیه این کوکو بهتر است کدو و هویج را خیلی ریز رنده کنید تا کوکوی شما شکل زیباتری به خود بگیرد.

به گزارش یزدبانو ،اغلب کوکوهای کدو معمولا فقط ترکیبی است از  کدو و تخم مرغ ولی این کوکو در نوع خودبی نظیر است. تفاوت آن در مواد خوشمزه و متفاوتی است که در دستور این کوکو وجود دارد. پس زمان را از دست ندهید و دست به کار شوید.

مواد لازم:

1 عدد کدو متوسط
1 عدد هویج
1 عدد تخم‌مرغ
2 ق س آرد
1 ق س مغز تخمه آفتابگردان
1 ق م زعفران حل شده
1 ق س زرشک پلویی
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع برای پخت
1 ق چ دارچین

طرز تهیه:

1.  ابتدا کدو و هویج را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید، سپس در یک ظرف مناسب بریزید. زرشک را بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. زرشک را هم به مخلوط هویج و کدو اضافه کنید.

2. حالا مغز تخمه آفتابگردان را همراه با آرد، زعفران دم کرده، دارچین و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

3. در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا یک طرف کوکو بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.

4.  بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را برش‌هایی به شکل باقلوا بزنید، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

فوت و فن
برای تهیه این کوکو بهتر است کدو و هویج را خیلی ریز رنده کنید تا کوکوی شما شکل زیباتری  به خود بگیرد.

برترین ها/

انتهای پیام/ش




Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری