Skip to Content

یک غذای گیاهی؛

طرز تهیه خورش کدوبادمجان


اگر به دنبال خورش های گیاهی هستید و هیچ گزینه‎ای ندارید باید بدانید تنوع خورش‎های_گیاهی هم زیاد است. خورش_کدوبادمجان را هم امتحان کنید تا از دستش ندهید.

یزدبانو؛
مواد لازم (برای 6-7 نفر):

کدو خورشتی: 2 عدد

بادمجان رسیده و قلمی: 7 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

گوجه فرنگی رسیده: 3 عدد

سیر درشت: 2 حبه

قارچ: 250 گرم

روغن: 5 تا 6 قاشق سوپ‎خوری

نمک، زردچوبه و زیره سیاه: به مقدار لازم

دارچین، هل و زعفران: نصف قاشق چای‏خوری

غوره، غوره با گرد مغزلیمو: به میزان دلخواه


پونه کوهی یا نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری سرصاف

طرز تهیه: 

اگر به دنبال خورش های گیاهی هستید و هیچ گزینه‎ای ندارید باید بدانید تنوع خورش‎های_گیاهی هم زیاد است. خورش_کدوبادمجان را هم امتحان کنید تا از دستش ندهید.

بادمجان‏ها را پوست کنده آنها را به صورت طولی خرد کنید و به مدت 20 دقیقه در آب نمک قرار دهید.

سپس آنها را از آب نمک خارج کرده و بشوئید.

کدوها را هم به صورت طولی خرد کرده به همراه بادمجان‎ها با پیاز خلال شده و قارچ خرد شده در ماهی‎تابه قرار دهید.

سپس آب و روغن را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد به طوری که پس از پختن آب آن کشیده شود و به روغن بیفتد.

پس از آن گوجه فرنگی‎ها را به همراه سیر، نعناع یا پونه و نصف لیوان آب در مخلوط‎کن کاملا مخلوط کرده به همراه نمک و ادویه‎جات روی کدو و بادمجان‎ها ریخته روی حرارت قرار دهید پس از یک جوش خوردن حرارت را ملایم کرده صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد یک ربع مانده به آماده شدن غذا روغن و آب غوره را به آن اضافه کنید.

توجه: اگر از غوره استفاده می‎کنید باید آن را زودتر به غذا اضافه نمایید تا کاملا بپزد و به غذا طعم بدهد.

 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری