Skip to Content

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

اشتغال دختران فارغ التحصیل باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اکنون باید مسئله اشتغال دختران فارغ التحصیل را بیشتر از هر موضوعی و به صورت جدی مورد توجه قرار داد و به ظرفیت‌های گسترده استان یزد در این زمینه توجه کرد.

به گزارش یزدرسا، معصومه ابتکار ظهر امروز در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد گفت: دومین کارنامه عملکرد دستگاه‌های دولتی را به مناسبت هفته دولت ارائه دادیم که در آن رتبه‌بندی استان‌ها انجام شده بود که رتبه استان یزد نسبتا رتبه قابل قبولی در کشور بود و در حال حاضر 12.4 درصد مدیران استان یزد زنان هستند که در جایگاه هشتم کشوری قرار دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم شاهد حضور بیشتر زنان در رده‌های مدیریتی باشیم و رتبه استان یزد با توجه به سرمایه‌هایی که دارد بهتر شود، استفاده از توان زنان علاوه بر اینکه به واسطه تحولاتی که در جامعه اتفاق افتاده یک ضرورت است، کار هوشمندانه‌ای است که در راستای توسعه کشور باید استفاده شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید بین کارهای خانه و مدیریتی در جامعه تعادل برقرار شود، افزود: باید تعادلی در جامعه برقرار شود که دختران ما هم بتوانند ازدواج کنند، هم فرزند داشته باشند و هم شاغل باشند.

ابتکار، مرخصی 9 ماهه بعد از زایمان و توجه به ساعت‌های قابل انعطاف کاری برای بانوان دارای شرایط خاص ار از جمله مواردی دانست که نظام و دولت به حقوق خانواده و بانوان توجه ویژه دارد و گفت: ضمن اینکه به تقسیم کار خانوادگی بین مرد و زن تاکید داریم و این تعادل باید در همه زمینه‌ها برقرار شود.

وی عنوان کرد: زنان استان یزد از نظر سطح سواد، تخصص، فرهنگ عمومی و ... شرایط بسیار خوبی دارند و هنوز ما می‌توانیم از ظرفیت‌های دست نخورده استفاده کنیم که یکی از این ظرفیت‌ها مشارکت و اشتغال است که با برنامه‌ریزی برای آن می‌توان شاهد ثمرات خوبی بود.

ابتکار گفت: عدالت یکی از اهدافی است که از ابتدا در قانون اساسی وجود داشت و همواره به عنوان بحثی پیچیده با ابعاد مختلف مدنظر بوده است که اگر موضوع عدالت را در همه ابعاد و زوایا نگاه کنیم، عدالت جنسیتی یکی از ابعاد آن بوده است و قانون هم به صورت ویژه دولت را نسبت به این موضوع توجه داده و مکلف کرده است.

وی با بیان اینکه قرار شده  برای نخستین بار بسیاری از شاخص‌ها و آمارهایی که مرتبط با عدالت جنسیتی است در سالنامه آماری کشور ارائه شود، ادامه داد: ستاد ملی زنان و خانواده بحث عدالت جنسیتی را در هشت محور اصلی از جمله اشتغال، حقوق، امنیت، مشارکت اجتماعی، مشارکت اقتصادی، آموزش و بهداشت در نظر گرفت و از سال 96 با استان‌ها وارد صحبت شدیم که هر استان براساس مطالعات خودش سند وضعیت زنان و خانواده را به صورت مشارکتی با کمک دانشگاه ها، بخش دولتی و سازمانهای مردم نهاد تدوین کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود:  از سال 99 در بودجه های دستگاهی حتما باید موضوع عدالت جنسیتی مورد توجه قرار گیرد و این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برنامه ریزی و ضرورت برنامه ریزی در حوزه زنان و خانواده را بر مبنای آمار و اطلاعات استان‌ها و سرشماری آنها قرار دادیم و هدف از آن هم رسیدن به عدالت است.

ابتکار تصریح کرد: اکنون باید مسئله اشتغال دختران فارغ التحصیل را بیشتر از هر موضوعی و به صورت جدی مورد توجه قرار داد و به ظرفیت‌های گسترده استان یزد از جمله گردشگری، بوم گردی، صنایع دستی و ... برای اشتغال زنان  توجه کرد  به خصوص که اکنو در شرایط تحریم‌‌های ظالمانه هستیم  و باید به اقتصاد درون‌زا توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به اجرای طرح‌هایی  با همکاری جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، وزارت علوم و دیگر نهادها در زمینه زنان و خانواده گفت: به طور خاص طرح‌هایی را با وزارت کار تحت عنوان توان افزایی زنان در مشاغل خانگی با هدف قرار دادن زنان سرپرست خانوار در حال انجام داریم تا بتوانیم بخشی از مشکلات در حوزه زنان و خانواده را به ویژه برای زنان سرپرست خانوار برطرف کنیم.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری