Skip to Content


املت فرانسوی برای صبحانه


در این ناملت از سیب زمینی، شیر و ژامبون هم استفاده شده است.

 یزدبانو: مواد لازم: 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 برش ضخامت برش بیکن یا ژانبون 1سانتی خرد شده 1 فنجان سیب زمینی نمک و تازه فلفل سیاه و سفید 5 تخم مرغ بزرگ 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق سوپخوری کره 1 قاشق غذاخوری موسیر تازه وخرد شده   طرزتهیه: روغن زیتون را در تابه موردنظر میریزیم و حرارت را روی شعله متوسط قرار میدهیم.ژامبون را حدود 3تا5دقیقه تفت می دهیم وسپس آنرا از تابه جمع میکنیم و سیب زمینی هارا به همراه نمک و فلفل سرخ می کنیم و از تابه جمع میکنیم.در یک کاسه متوسط،تخم مرغ ها را شکسته،شیر و کمی نمک و فلفل اضافه و با چنگال خوب می زنیم.حالا کره را در تابه میریزیم و تخم مرغ و ژانبون و سیب زمینی راهم اضافه می کنیم.در صورت دلخواه میتوان به مدت 8دقیقه در فر پخت.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری