Skip to Content

آشپزی؛

آموزش تهیه ژله رولی/ فیلم


ژله رولی جز آن دسته از دسرهای شیکه که حتما برای یکبار هم شده باید امتحانش کنید.

یزدبانو؛ ژله رولی جز آن دسته از دسرهای شیک است که حتما برای یکبار هم شده باید امتحانش کنید. 

مواد لازم :

 ژله در رنگ دلخواه: یک بسته

 آب جوش: کمی کمتر از یک لیوان

 بستنی وانیلی: یک دوم لیوان

 

طرز تهیه :

ژله را با آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید. برای اینکه ژله ته نگیرد ظرف حاوی ژله را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و هم بزنید تا  به طور کامل ژله حل شود.

نکته: در فیلم از مارشمالاد استفاده کرده است که می توانید به جای آن از بستنی وانیلی استفاده کنید.

سپس بستنی را اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی را بیرون بگذارید تا آب شود. مستقیم از فریزر خارج کرده و داخل ژله بگذارید.

به آرامی بستنی را  با ژله مخلوط کنید. همین‌که بستنی آب شد کفایت می‌کند. زیاد هم نزنید تا کف روی آن از بین نرود و ژله به‌صورت دو رنگ در بیاید.

ظرفی در اندازه 20*30 را انتخاب کرده و روی آن سلفون بکشید. سپس ژله را داخل آن بریزید و برای 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

به آرامی ژله را به صورت رول درآورده و پس از آنکه کامل رول شد با نخ نامرئی به فاصله دو سانتی متر برش دهید.

ژله های رولی را در ظرفی چیده و آن‌را داخل یخچال بگذارید.

 



Loading the player...

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری