Skip to Content

برای سفره افطار؛

حلوای هویج


از خوشمزه ترین حلوا ها، حلوای هویج است.این حلوا نه تنها مزه خوبی دارد بلکه ظاهر زیبایی هم دارد. سر آشپز یزد بانو طرز تهیه آن را آموزش می دهد.

یزدبانو؛ 

مواد لازم :

آرد: 1 پیمانه +1 ق س
روغن مایع: نصف پیمانه +4 ق س
شکر: 2 پیمانه +2 ق س
گلاب: نصف پیمانه +4 ق س
هویج: نیم کیلو
زعفران آب کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه :

هویج‌ها را شسته و آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.برای پوره کردن هویج را رنده نکنید چرا که داخل حلوا ظاهر خوبی ندارد.

آرد را داخل ظرف تفلون الک کنید.

زیر ظرف شعله پخش کن بگذارید تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شود و آرد را با شعله کم تفت بدید تا کمی بوی خامی آرد گرفته شود. رنگ آرد نباید تغییر کند.

 شعله پخش کن را برداشته و روغن را اضافه کنید.مایع حلوا را هم بزنید تا یکدست شود.

هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفران آب کرده را همزمان اضافه کنید تا مایع یکنواختی را به دست آورید.مرتب مایع را هم بزنید تا از دیواره ظرف جدا شده و خمیر یکنواخت در وسط ظرف داشته باشید.ذکر این نکته ضروری است که حلوای هویج چسبنده تر از دیگر حلواها می باشد.

شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا حلوا خنک شود.برای تزئین دستتان را با روغن چرب کنید و قسمت کوچکی از حلوا را بردارید و آنرا به شکل هویج در بیاورید.با استفاده از چاقوی چرب شده خطویط روی آن ایجاد کنید.

انتهای هویج آماده شده را سه عدد خلال پسته گذاشته و آن را در ظرف قرار دهید. 

نوش جان

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری