Skip to Content

یک غذای اصیل و رسمی؛

دستور پخت خورش خلال بادام


خورش خلال بادام ، یک غذای اصیل و رسمی کرمانشاهی می‌باشد؛ لازم نیست بە این مطلب اشاره کنم کە استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک شرط اصلی خوشمزگی این غذاست.

کدبانوی یزدبانو، خورشت خوش طعمی را  در ادامه آموزش می دهد؛ از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: 500 گرم

خلال بادام بدون پوست: 250 گرم

زرشک: دو قاشق غذاخوری

پیاز: سه عدد

زعفرانحل شده در آب: دوقاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: 2/1 قاشق مرباخوری

روغن: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

لیمو عمانی: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیازها را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.

مقداری آب به آن اضافه کنید، به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا  گوشت نیم پز شود.

خلال های بادام را شسته سپس کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید، سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

1ساعت که پخت، زرشک و لیمو عمانی را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا جا بیفتد.

پس از گذشت نیم ساعت، حرارت را خاموش کنید.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (2 آرا)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری