Skip to Content

سوغات کرمان؛

دستور پخت کلمپه


کلمپه یکی از شیرینی های سنتی استان کرمان،که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.

سرآشپز یزدبانو، پروین انصاری این بار شیرینی سوغات کرمان را آموزش میدهد.
مواد لازم:
آرد سفید: یک کیلو
روغن جامد: نیم کیلو
خرما: نیم کیلو
گردو: 250 گرم
ماست: 100 گرم
هل،دارچین، میخک و جوز هندی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن و آرد را با هم مخلوط کرده و به آرامی ماست را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی در آید.
سپس  یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم.
گردو و خرمای بی هسته را از چرخ گوشت رد کنید و ادویه را به آن اضافه کنید.
کمی مخلوط خرما،گردو و ادویه را برداشته و به اندازه یک گردو خمیر را کف دست منفذی ایجاد کرده و مخلوط را جمع کنید.
سپس مهر بزنید و دردیس  چیده و در پنجره وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
توجه کنید تا تغییر رنگ ندهد.

 

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری