Skip to Content

ترشی باید خاص باشد؛

طرز تهیه ترشی میوه ای مخصوص


بیشتر ما خوردن ترشی را دوست داریم و تنوع در تهیه آن، نشان از این علاقه دارد؛گرچه بیشتر متخصصان تغذیه ما را از خوردن ترشی خانگی، منع می کنند! درخوردن ترشی خانگی آن هم به اندازه معقول، به شرط آن که در افزودن ادویه ترشی که مجموعه ای از دانه های گیاهی سودمند است، کوتاهی نکنید.

سرآشپز یزد بانو؛

مواد لازم:

 هلو: دو کیلو

 خرما:یک و نیم کیلو

شلیل: دو کیلو

 رب انار: نیم کیلو

زردآلو: دو کیلو

سرکه: چهار کیلو

سیر پاک کرده: نیم کیلو

سیب: دو کیلو

به: دو کیلو

تمر هندی: چهار بسته

ادویه( گل پر، زنجبیل، فلفل سیاه، زیره، جوز هندی): هر کدام یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه :

تمامی میوه ها (به، سیب، زردآلو، شلیل، هلو) را شسته و خرد کرده،

 در قابلمه ای با حرارت کم ته چین کرده و بدون آب بپزید.(آب میوه ها که تمام شد مواظب باشید له نشوند)

سیر ها کوبیده شود و روی میوه ها بریزید.

مقداری سرکه را با خرمای هسته گرفته مخلوط کنید و خوب بکوبید، سپس از صافی رد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

تمر هندی را با بقیه سرکه خوب حل کنید، پس از رد کردن از صافی، به مواد  اضافه کنید.

مواد را خوب هم زده روی حرارات گذاشته تا به مدت15 دقیقه جوش بخورد.

در جوش آخر، رب انار و ادویه را اضافه کنید،زمانی که یک جوش خورد، خاموش کنید.

. رب انار مرغوب، بهترین چاشنی این ترشی است

در نهایت ادویه ها را اضافه کنید.

پس از سرد شدن در شیشه های تمیز نگهداری کنید.

 

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (5 آرا)
The average rating is 4.2 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری