Skip to Content

شیرینی خوشمزه وسنتی؛

طرز تهیه حاجی بادام


حاجی بادام نوعی شیرینی محلی وسنتی است که در برخی شهرهای مرکزی ایران به ویژه استان یزد تولید می‌شود و از قدیم تا به حال برای عید نوروز خریداری می‌شود.

پروین انصاری، سرآشپز یزدبانو، طرز تهیه شیرینی خوشمزه وسنتی را در ادامه آموزش می‌دهد:

مواد لازم:

مغز بادام پودر شده: 100 گرم

آرد نخود‌چی: 300 گرم

پودر شکر: 600 گرم

جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری

هل سائیده: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

پودر شکر وبادام وآرد نخود‌چی را از الک رد کرده سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید.

سپس خمیرکه جاافتاد روی میز کار کاملا ورز داده وهل وجوش شیرین را بیفزایید.

در مرحله بعد خمیر را به صورت لوله باریک درآورده وبا کاردک به قطعات کوچک برش دهید.

ودر آخر این قطعات برش داده را در سینی فر چیده ودر پنجره وسط فر با حرارت120 درجه سانتی گراد به مدت15 دقیقه قراردهید.

نکته:

باید توجه داشته باشید که اگر حرارت زیاد و فر داغ باشد از هم پاشیده می‌شود.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری