Skip to Content

پاستیلی متفاوت؛

طرز تهیه پاستیل خانگی


یکی از خوراکی های خوشمزه و مورد پسند کودکان و دختران پاستیل است.

سرآشپز یزدبانو در ادامه طرز تهیه پاستیل خانگی را آموزش میدهد.

مواد لازم:
شکر: دو فنجان
آب: یک فنجان
آب میوه/ نوشابه: یک فنجان
پودر ژلاتین: چهار قاشق غذاخوری
اسانس/ رنگ خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را در آب مخلوط کرده و ظرف آن را روی بخار گذاشته تا مخلوط حل شده و شفاف گردد.
شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید.
پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
سپس مواددو ظرف را مخلوط کرده و بهم بزنید.
مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

توجه:برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید سپس در یک ظرف در دار بریزید.
این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.


انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری