Skip to Content

کیک میوه‌ای خوشمزه؛

طرز تهیه کیک شاه توت


خوردن یک کیک خوشمزه برای همه ما لذت بخش است مخصوصاً اگر طعم یک میوه خوشمزه مانند توت فرنگی را هم داشته باشد!

کارشناس آشپزی یزدبانو طرز تهیه کیک شاه‌توت را آموزش می دهد:

مواد لازم:

تخم مرغ: 3عدد
آرد: 100گرم
شکر: 2/1پیمانه
بکینگ پودر: 1ق م
قهوه:  2/1ق م
کاکائو: 1 ق م
روغن مایع: 4/1پیمانه
شاه توت: 2/1لیوان
مارمالاد شاه توت: 2/1پیمانه
کرم یا پنیر: 2/1پیمانه
شربت شاه توت: 4/1پیمانه
وانیل: کمی

طرز تهیه:

کاکائو و قهوه را با دو قاشق آب جوش مخلول کرده،شربت شاه توت را افزوده و بگذارید سرد شود.
زرده و سفیده را جدا کرده،سفیده را زده تا مثل ابر شود.
زرده را با شکر و وانیل بزنید تا حجم آن دو برابر و سفید شود.
بعد روغن را اضافه کرده و مخلوط زرده و سفیده را به آن بیفزایید.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و آهسته مخلوط کنید.
سپس ته قالب مورد نیاز را کاغذ روغنی انداخته  و نصف از مایه را درون قالب ریخته و نصف از شاه توت ها را روی مایه کیک ریخته سپس بقیه مایه را بریزید.
در طبقه وسط فر با 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه پخت نمایید.
پس از خارج نمودن از فر و سرد شدن،از قالب بیرون آورده و از قطر دو نیم کرده و روی یک قسمت را کرم با پنیر مالیده و قدری شربت غلیظ شاه توت روی کیک ریخته و  روی کرم مارمالاد شاه توت بریزید.
قسمت دیگر کیک را روی آن قرار داده با الک پودر قند پاشیده و با قدری کرم و شاه توت تزئین کنید.

انتهای پیام/ش 




رای شما
میانگین (5 آرا)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری