Skip to Content

صبحانه مقوی؛

آش آبادانی و نحوه تهیه آن


آش آبادانی، آشی که به صورت بسیار تند سرو میشود.

یزدبانو، 

مواد لازم :
نخود و لوبيا سفيد: یک پیمانه
گوشت:250 گرم
پياز متوسط: یک عدد
عدس: یک پيمانه
برنج: دو پيمانه
تره خرد شده: 500 گرم
فلفل قرمز يا سياه: به ميزان لازم
نمك و زردچوبه: به ميزان لازم


طرز تهيه :
ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه مي‌پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كرده‌ايم به گوشت اضافه مي‌كنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و درجه شعله گاز را تنظيم مي‌كنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريش‌ريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو مي‌كنيم.
* از ويژگي‌هاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آباداني‌ها يافت می شود.

منبع:  groohashpazi




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری