Skip to Content

یک کارشناس بهداشت

بازی مهم‌ترین عامل در تربیت اخلاقی کودک است


کارشناس مسؤول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به نقش بازی در ارتقا ابعاد شخصیتی کودک گفت: بازی یکی از مهم‌ترین عوامل در تربیت اخلاقی کودک است.

به گزارش یزدبانو به نقل از یزد رسا، کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به نقش بازی در ارتقا ابعاد شخصیتی کودک گفت: بازی یکی از مهم‌ترین عوامل در تربیت اخلاقی کودک است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، فاطمه زارع کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در خصوص بازی‌های اجتماعی و دسته جمعی  و تاثیرات این بازی ها چه تاثیراتی در رشد اخلاقی کودکان گفت: بازی یکی از مهم‌ترین عوامل در تربیت اخلاقی کودک است. از طریق جهت دادن به تمایلات و انگیزه‌های کودک می‌توان او را در مسیر صحیح هدایت کرد.
وی ادامه داد: کودک از نظر اخلاقی بی‌طرف است و میدان بازی تمرینی برای ارزش گذاری و جهت گیری تمام علایق، عواطف و هیجان‌های کودک است.
زارع خاطرنشان کرد: از طریق بازی مفاهیم و ارزش‌های اخلاقی به وسیله کودک درک می‌ شود و رفتارهای خوب از رفتارهای بد شناسایی می‌شوند. اگر چه کودک در خانه و مدرسه با ارزش‌های اخلاقی آشنا می‌شود اما درونی شدن و تثبیت معیارهای اخلاقی در بازی به وقوع می‌پیوندد.
وی یادآورشد: کودک در بازی درمی یابد که چنانچه بخواهد مورد قبول افراد واقع شود، باید درستکار، راستگو، مسلط به خود، با انصاف وعادل باشد، مفاهیمی چون نوع دوستی، تعاون، ایثار، صبر، گذشت و استقامت را به طور ناخودآگاه می‌آموزد
کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد منذکرشد: بعضی از خصوصیات و تظاهرات منفی کودکان از تربیت نادرست ناشی می‌شود و نشانگر عدم تکامل جسمی و روانی انسان است. یکی از گرایش‌های فطری انسان حب ذات است که از اوایل رشد به دلیل عدم شناخت و درک آن به صورت خودپسندی جلوه گر می‌شود و اگر به طور صحیح مورد اصلاح و تربیت قرار نگیرد، به صورت کبر و غرور بروز می‌کند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری