Skip to Content

گزارشی از کارگاه قالی بافی در یزد؛

بانوان یزدی که با بافت فرش اقتصاد مقاومتی را معنا می کنند


بانوی کارآفرین یزدی که با راه‌اندازی کارگاه قالیبافی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشته است، گفت: با راه‌اندازی این کارگاه به اقتصاد چند خانواده کمک کردیم.

به گزارش یزدبانو؛ با توجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی با تولید فرش دستباف به‌عنوان صنعتی که تمام مواد اولیه آن در داخل کشور تولید می‌شود و در نهایت با بازاریابی و صادرات، می‌توان گامی بزرگ در این راستا برداشت.

مریم دشتی بانوی کارآفرین یزدی است که اقتصاد مقاومتی را در راه‌اندازی کارگاه قالیبافی معنا کرده است.این بانوی 35 ساله در گفتگو با خبرنگار ما اذعان کرد: قالیبافی را از بچگی در کنار مادرم یاد گرفته‌ام و با توجه به علاقه‌ای که به این هنر صنعت داشتم در سال 90 کارگاه بافت قالی را راه‌اندازی کردم.

وی با بیان اینکه قبل از راه‌اندازی کارگاه در خانه و به تنهایی قالی می‌بافته است، تصریح کرد: یزد پتانسیل خوبی درزمینهٔ بافت و تولید فرش دارد، و ازآنجایی‌که یزد به‌عنوان شهر جهانی ثبت شده، لازم است در این زمینه به‌طور جدی‌تر وارد شده و با حمایت از بافندگان یزدی این هنر صنعت را بیش‌ازپیش گسترش دهیم.

دشتی با اشاره بر علاقه‌مندی بسیاری از بانوان یزدی به این هنر صنعت خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 نفر به‌عنوان نیروی ثابت در کارگاه مشغول به کار هستند و برخی مواقع نیز افرادی برای بافت قالی به‌صورت ساعتی مراجعه می‌کنند.

این بانوی کارآفرین  با بیان اینکه راه‌اندازی کارگاه و مشغول شدن بانوان در آن به اقتصاد خانواده‌شان کمک کرد، گفت: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی برای کمک به بافندگان از سوی مسئولان انجام گرفته است اما کافی نبوده و باید در این زمینه اهتمام بیشتری به خرج داد.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری