Skip to Content

طرح اقتصادی بانوی یزدی برای اشتغال پایدار؛

بانوی یزدی مصمم برای تحقق شعار «هر خانه یک کارخانه»/مسئولان به مشکلات کارآفرینان موشکافانه نظر کنند


در شرایطی که بسیاری از کارگاه‌های خیاطی به دلایل گوناگون ازجمله واردات قاچاق پوشاک ترک و چینی و فقدان حمایت دولت از صنعت پوشاک با چالش مواجه‌اند، بانوی یزدی توانسته با احداث کارگاه خیاطی کارآفرینی کند.

یزدبانو؛ رهبر معظم انقلاب سال‌هاست که تنها راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور را توجه به توان داخلی و استفاده از ظرفیت‌های کشور می‌دانند. در بحث کشاورزی می‌توان رونق صنایع تبدیلی را مثال زد که اگر فعال شوند هم تعدادی جوانان مشغول به کار می‌شوند و هم تا حدودی می‌توانیم در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش داشته باشیم.

 درواقع با تحقق اقتصاد مقاومتی می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه مخصوصاً بیکاری که بسیاری از جوانان با آن روبه‌رو هستند را برطرف کرد. اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی‌ها و تأکید روی مزیت‌های تولید داخل و تلاش برای خوداتکایی است؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم در تحقق اقتصاد مقاومتی موفق باشیم باید اقتصاد مقاومتی موردتوجه همگان باشد تا بتوانیم در عرصه‌های مختلف به خودکفایی برسیم.

 در این میان هستند افرادی که در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی هم برای خود اشتغال‌زایی می‌کنند و هم به فکر اشتغال برای دیگران هستند.

فاطمه صوت داوودی متولد 1341 هست و حدود 5 سال است که در زمینه خیاطی به‌صورت حرفه‌ای کار می‌کند. وی که اکنون به‌عنوان مدیر کارگاه تولیدی خیاطی مشغول به کار است، در گفتگو با خبرنگار ما هدف خود از گام نهادن در این عرصه را ایجاد اشتغال برای تحقق فرهنگ «اقتصاد مقاومتی» و درنهایت افزایش تولید داخل عنوان کرد.

صوت داوودی کارآفرینی را از افتخارات خود می‌داند و در این زمینه تلاش می‌کند تا بتواند با جذب افراد ماهر در خیاطی علاوه بر رونق بخشیدن به کارگاه خود، راه کسب درآمدی برای دیگران مهیا کند.

این بانوی کارآفرین در پاسخ به این سؤال که برای راه‌اندازی کارگاه از کجا شروع کردید، خاطرنشان کرد: با اخذ وام از صندوق مهر امام رضا (ع) کارگاه را راه‌اندازی کردم.

وی دلیل انتخاب خیاطی را علاقه زیاد به این شغل عنوان کرد و افزود: جدای از علاقه‌مندی به این حرفه، با توجه به مشکلات معیشتی که وجود داشت، به خیاطی روی آوردم.

صوت داوودی درآمد ناشی از خیاطی را نسبتاً خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: برای اینکه بیکاری در جامعه ریشه‌کن شود باید در هر خانه‌ی ایرانی یک کارخانه تولیدی وجود داشته باشد.

این فعال اقتصاد مقاومتی بابیان اینکه افراد تحصیل‌کرده باید دانش خود را به عرصه تولید برده و باهمت و اراده علاوه بر دستیابی به منبع درآمد، در جهت خودکفایی کشور عزیزمان گام بردارند، تصریح کرد: تایوانی‌ها یک شعار اقتصادی جالب دارند؛ «هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک‌خانه!»، جوانان ایرانی برای توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان باید این شعار را مدنظر داشته و از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند.

این بانوی یزدی بابیان اینکه بیشتر سفارش را در زمینهٔ تولید لباس مدارس، لباس کار و فرم‌های سفارش شده توسط سازمان‌های مختلف داریم، اذعان کرد: بالا رفتن قیمت پارچه، واردات بی‌رویه پوشاک و قاچاق پوشاک باعث افزایش رکود و بیکاری خیاطان شده است که با توجه به شعار سال مبنی بر «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» همراهی و مساعدت مسئولان برای رونق بخشیدن به کارگاه‌های خیاطی را خواستاریم.

وی کمبود بودجه و نبود نقدینگی را از دیگر مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی مسئولان مشکلات موجود بر سر راه کارآفرینان و تولیدکنندگان برداشته شود.

بانوی کارآفرین یزد خطاب به دیگر بانوان اظهار کرد: توصیه می‌کنم به بانوانی که در پی کسب درآمد هستند از حرفه خیاطی که از آرامش خاصی برخوردار بوده و سوددهی خوبی به همراه دارد بهره برند.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری