Skip to Content

یک فعال اقتصاد مقاومتی عنوان کرد

توسعه نساجی، راه حفظ حیات یزد/ قاچاق؛ بلای جان نساجی ملی


فعال اقتصاد مقاومتي در عرصه نساجي گفت: ورود كالاي قاچاق به كشور امروز به يكي از اصلي ترين معضلات توليد داخلي تبديل شده، واحد هاي توليدي را يكي پس ار ديگيري به تعطيلي كشانده و افراد بسياري را از كار بيكار كرده است.

به گزارش یزد رسا؛ فعال اقتصاد مقاومتی در عرصه نساجی گفت: اکنون ده سال است که در زمینه تولید پارچه های تنظیف صنعتی فعالیت می کنم؛ این نوع پارچه نسبت به سایر پارچه ها از کیفیت پایین تری برخوردار بوده و تنها برای نظافت دستگاه های صنعتی موجود در واحد های تولیدی وسیعی نظیر کارخانه های کاشی و فولاد مورد استفاده قرار می گیرند.

عباس اتتظاری اظهار داشت: پیش از اینکه به این عرصه وارد شوم به همراه پدر خود به کار تولید موزائیک مشغول بودم که به دلیل فوت پدر و اشتراکی بودم کارگاه آن را رها کرده و با هزینه شخصی، اقدام به خرید دستگاه های بافندگی که عمده آن ها از اصفهان بود کردم.

وی در ادامه به اهمیت صنعت نساجی برای هر جامعه اشاره کرد و افزود: به طور کلی صنعت نساجی یک صنعت مادر و لازمه اصلی هر جامعه است، چرا که نوع پوشش از اصلی ترین مؤلفه های فرهنگ و هویت آن محسوب می شود.

انتظاری در خصوص علت گرایش خود به صنعت نساجی گفت: استان یزد از دیرباز مهد یکی از قطب های تعیین کننده این صنعت در کشور بوده است؛ علاو بر آن صنعت نساجی آلودگی ندارد و حتی آلودگی صوتی آن هم امروز به لطف دستگاه های مدرن برطرف شده است.

صنعت نساجی و سازگاری با اقلیم استان

وی در همین راستا ادامه داد: استان یزد یک استان کویری بوده و همواره با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کند، لذا رشد صنعت نساجی در استان به دلیل کم آب خواه بودن آن بر خلاف صنایعی که امروز یزد را احاطه کرده اند می تواند گامی موثر در راسای حفظ منابع آبی استان و به تبع آن حفظ حیات در این خطه کویری باشد.

این فعال اقتصاد مقاومتی لازمه های ورود به صنعت نساجی را تنها در وجود منابع مالی دانست و گفت: اگر مابع مالی لازم برای خرید دستگاه ها فراهم شود به راحتی می تواند نیروی متخصص را جذب کرد، این صنعت به نحوی کارآمد است که بعد از راه اندازی دستگاه های بافنده، تنها بعد از یک هفته به مرحله تولید و بازدهی خواهد رسید.

وی ادامه داد: به کسانی که قصد ورود به این عرصه را دارند توصیه می کنم همواره به سمت دستگاه های مدرن و پیشرفته بروند، این اقدام علاو بر سرعت بخشی به روند تولید نه تنها کیفت و بازدهی را افزایش می دهد بلکه آلودگی محیط و هزینه های جاری را به حد اقل ممکن خواهد رساند.

مدیریت فروش، لازمه ماندگاری

عباس انتظاری در ادامه توانایی  در کسب و حفظ بازار فروش را یکی از اصلی ترین لازمه های ورود به عرصه نساجی دانست و تصریح کرد: همانطور که اشاره کردم مدت کوتاهی بین راه اندازی دستگاه ها و شروع تولید وجود دارد به همین دلیل تولید کننده باید با تمرکز بر مدیریت فروش خود بتواند محصول خود را به بازار عرضه کند تا قادر به ادامه کار باشد.

وی با اشاره ساز ناکوک فروش محصولات نساجی در استان افزود: علاوه بر آن به دلیل وضعیت بازار کنونی نقدینگی و حجم پول در گردش به میزان چشمگیری کاهش یافته است و پرداخت ها توسط خریداران عموما با تأخیری چند ماهه صورت می گیرد؛ لذا حفظ منابع مالی برای تأمین هزینه های جاری از جمله حقوق کارگران و هزینه های برق مصرفی دستگاه ها بسیار ضروری است.

انتظاری اظهار داشت: تولید کنندگان باید تلاش کنند تا با شناخت ذائقه مردم، نیاز بازار را شناخته و تولید خود را در آن راستا قرار دهند تا علاوه بر حفظ بازار فروش خود، از گرایش مصرف کنندگان به بازارهای خارجی جلوگیری کنند.

درخواست از مسئولین

فعال اقتصاد مقاومتی در عرصه نساجی در ادامه قاچاق پارچه و لباس را مهم ترین آفت نساجی ملی دانست و تصریح کرد: از مسئولان کشور بویژه در عرصه گمرک می خواهم تا تمام توان خود را در راستای جلو گیری از ورود کالای قاچاق به کشور به کار گیرند.

انتظاری گفت: ورود کالای قاچاق به کشور امروز به یکی از اصلی ترین معضلات تولید داخلی تبدیل شده، واحد های تولیدی را یکی پس ار دیگیری به تعطیلی کشانده و افراد بسیاری را از کار بیکار کرده است.

انتهای پیام/ د




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری