Skip to Content


توصیه یک کارشناس بر مصرف شیرینی های کم کالری در نوروز


کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: شیرینی های خشک و کم کالری چون نان برنجی و نخودچی برای پذیرایی در ایام عید نوروز مناسب تر است.

به گزارش یزدبانو به نقل از ایرنا، مرجان السادات آثاری کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت : مصرف زیاد شیرینی برای بدن عوارض منفی زیادی بدنبال دارد.

وی با بیان اینکه همچنین شیرینی های تر از انواع روغن ها و چربی های جامد اشباع حاوی اسیدهای چرب است و موجب افزایش چربی خون می شود اظهار کرد: بنابراین مصرف این شیرینی به ویژه برای بیماران قلبی و عروقی و افرادی که چربی خون بالا دارند مضر است.

این کارشناس گفت: پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن های غیر اشباع برای سلامت بدن مفید هستند البته باید هنگام مصرف آن ها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.

وی توصیه کرد: افرادی که در معرض چاقی هستند، یا به دیابت، فشارخون و بیماری های قلبی مبتلا هستند باید با احتیاط بیشتری از این گروه، مصرف کنند.

 

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری