Skip to Content

دکتر حبیبی:

توطئه خطرناک مسلحانه پشت فتنه 88 بود/ساکتین فتنه خیانت کردند/ماجرای تعریف خواب عسکراولادی برای کروبی/موسوی اصلا از امکان بازشماری صندوق ها مطلع نبود/توانمندی بی‌بدیل رهبری در کنترل فتنه


دبیر کل حزب موتلفه اسلامی از روزهای پر التهاب فتنه 88 گفت از توطئه خطرناک مسلحانه در روزهای بعد از انتخابات تا دیدار خود با کروبی و همسرش برای انصراف از جریان فتنه.

به گزارش یزدبانو به نقل از یزدرسا؛ محمد نبی حبیبی در سال ۱۳۲۴ در روستای باغخواص ورامین دیده به جهان گشود. وی در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در بسیاری از تظاهرات‌ها فعال بود و علیه رژیم شاهنشاهی فعالیت‌های سیاسی زیادی داشته است.
دکتر حبیبی سیاست‌مدار و جامعه‌شناس برجسته کشور، از سال ۱۳۷۳ عضو حزب مؤتلفه اسلامی شد و از ۳۱ مردادماه سال ۱۳۸۳ بعد از حبیب‌الله عسگراولادی، به عنوان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی مشغول فعالیت است.
وی کانون تصدی گری شهرداری تهران، قائم مقام بنیاد بین‌المللی غدیر، مدیر عامل شرکت پست جمهوری اسلامی، معاون وزیر راه و ترابری، رئیس سازمان هواپیمایی کشور، معاون وزیر بازرگانی، قائم مقام رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان، رئیس ستاد اقامه نماز تهران، معاون سیاسی استاندار کرمان را در کارنامه خود دارد.

 

نزدیک شدن به سالروز حماسه بزرگ 9 دی بهانه ای شد تا پای صحبت های دکتر حبیبی به عنوان یکی از شاهدان و حاضران در ماجراهای انتخابات 88 بنشینیم که به گفته وی تاکنون با هیچ رسانه ای به این صراحت گفتگو نکرده است.

یزد رسا: جناب حبیبی در ابتدا بفرمایید اصلا چرا فتنه، مگر آمریکا گزینه های روی میز ندارد؟

حبیبی: با توجه به به فرموده امام راحل که «آمریکا شیطان بزرگ است» اگر کسی این مهم را قبول داشته باشد تفسیر اتفاقاتی که در کشور رخ می دهد آسان تر است.

به اعتقاد بنده دشمن نظام اسلامی به ویژه آمریکا تا بحال هر کاری علیه انقلاب اسلامی نکرده اند از ناتوانی بوده، نه اینکه نخواسته باشند و دشمنان تا جایی که ببیند منعی وجود ندارد به راحتی وارد می شوند همچنان که به راحتی وارد عراق، افغانستان شدند و به راحتی آن دولت مردان تو سری خورده عربستان سیاست های آمریکایی را با بمباران مکرر علیه ملت یمن انجام می دهند بنابراین دشمنان تا جایی که بتواند فارغ از مسائل حقوق بشر وارد می شوند چراکه اینها مانند گرگهایی هستند که حیاتشان بستگی به درندگی آن ها دارد.

تنها پاسخ دشمن اقتدار ملت ایران است و رهبر معظم انقلاب در سفر به همدان فرمودند« شاید آمریکا شروع کننده جنگ علیه ایران باشد اما تمام کننده جنگ نیست چرا که در صورت ارتکاب این حماقت از سوی آمریکایی ها، ایران هر نقطه از کره زمین که منافع آمریکا وجود داشته باشد را به میدان جنگ تبدیل می کند.»

مطمئنا این بیانات رهبری با توجه به ظرفیت های کشور بیان شده و یک تهدید لفظی نیست و آمریکا هم می داند که ایران نه عراق است نه افغانستان که بخواهد به راحتی به آن ورود نظامی پیدا کند و از تبعات آن باخبر است هر چند که گاهی یک بار از گزینه های خاک خورده روی میز خود خبر می دهند.

امروزه آمریکایی ها بیشتر از گذشته به این نتیجه رسیده اند که با کار نظامی نمی توان اهداف خود را در ایران پیش ببرند بنابراین از سال‌ها پیش متفکرین شیطان صفت آمریکا به این نتیجه رسیده اند که از درون به ایران ضربه بزنند مانند تحریم های اقتصادی که هدفی جز فشار بر مردم و ایجاد نارضایتی از نظام ندارد.

نمونه از این حربه ها هم در جهان اسلام نمایان شد بطوریکه بعد از بیداری اسلامی در منطقه اقدام به ایجاد داعش می کردند تا به اصطلاح خودشان از درون و با جنگ مسلمان با مسلمان ریشه نظام را براندازند.

نمی توان گفت جنگ نظامی آمریکا صدردرصد منتفی است و ممکن است یک رییس جمهور احمقی چون ترامپ از این حماق ها بکند اما حداقل عقلای سیاسی آمریکا می دانند با ورود نظامی کاری را از پیش نمرود و می دانند ممکن از پاسخ حماقت خود را در واشنگتن دریافت کنند  و بخاطر همین تکیه دشمن بر جنگ نرم بسیار بیشتر از روآوردن به جنگ نظامی یا سخت است.

اما آمریکایی ها به یک چیز عمیقا اعتقاد دارند و روز به روز هم برای ان تلاش می کنند و ان اینکه یک براندازی از داخل انجام دهند.

یزد رسا: فتنه در کشور از کجا شروع شد؟ آیا این که دشمن در پی فتنه است قابل پیش بینی نیست؟

حبیبی: در سال 78، فتنه 18 تیر را آفریدند و مردم در 23 تیرماه پاسخ این توطئه را دادند و جالب اینکه سخنران تجمع بزرگ 23 تیر را روحانی بر عهده داشت و نطق شدیدالحنی علیه توطئه گران ایراد کرد اما آیا دشمن مأیوس شد؟ مسلماً خیر و ده سال بعد در سال 88 با طراحی قبل از انتخابات ریاست جمهوری، بر علیه این کشور توطئه کردند.

ما در مؤتلفه یک کار تحقیقی انجام دادیم که شاید یک جزوه دویست صفحه ای از این تحقیق به دست آمد و برای مراجع و خواص کشور هم ارسال شد و آن رصد رسانه های خارجی و دشمن از چند ماه قبل از انتخابات بود و همان موقع احساس کردیم به بهانه انتخابات 88 قرار است یک کار براندازی انجام شود.

مثلا رادیو اسرائیل برای اینکه احمدی نژاد رأی نیاورد مطلبی را صریحا از سوی سیاست مداران اسرائیل بیان کرد و اعلام کرد هر کس بجای احمدی نژاد بیاید برای ما مطلوب است! این گفته در حالی بود که شاید با معیار و دید ان ها ممکن بود حتی یک نفر بیاید که برای آن ها بدتر باشد پس چطور می توانند بگویند هرکسی جز احمدی نژاد بیاید مطلوب ماست؟ واین نشان می داد همه توان دشمن برای یک براندازی به بهانه انتخابات جمع شده بود.

یزد رسا: اینکه دشمنان خارجی قبل از حصول نتیجه فتنه از فتنه گران حمایت کردند را چطور تفسیر می کنید؟

من یک مثالی را که مربوط به شخص خودم می شود بیان کنم در نیمه دوم سال 88 به دعوت حزب بعث سوریه در قالب یک هیأت به دمشق سفر کردم و در انجا ملاقات خصوصی با آقای «ولید معلم» داشتم در این دیدار وی به من مطلبی را گفت که شاید برای شما هم شنیدنش جالب باشد.

آقای ولید معلم گفت: «من در آن اتفاقاتی که در اوایل بعد از انتخابات رخ می داد و برخی در تهران ماشین و زباله ها را به اتش می کشیدند دیدم سران انگلیس، فرانسه و آمریکا به میدان آمدند و از آن ها پشتیبانی کردند، در همان موقع من به مناسبتی سفری به انگلیس داشتم و به سران انگلیس گفتم فارغ از دوستی ها و دشمنی ها با ایران، از نظر سیاسی موضع گیری زودهنگام شما کار درستی نیست و ایران با این سطل آتش زدن ها سقوط کردنی نیست و شما دارید یک اشتباه بزرگ سیاسی مرتکب می شوید اما برخی سیاستمداران انگلیس گفتند نه شما اشتباه می کنید و کار رژیم ایران تمام شده است و ما اظهار نظر بر روی یک کار تمام شده می کنیم!»
هر سیاست مداری که از کمترین میزان عقل بهره برده باشد کمی صبر می کند ببیند این سطل زباله اتش زدن ها و این هیاهو به کجا ختم می شود بعد موضع می گیرد اما این حماقتی که سران نگلیس و فرانسه و آمریکا مرتکب شدند به نظر من از روی تحلیل های غلطی بود که به ان ها می رسید که مثلا رژیم ایران در حال سقوط است شما عجله کنید تا با موضع زودهنگام خود جایگاهی در رژیم بعدی داشته باشید!

یزد رسا: از شکل گیری فتنه 88 برایمان بگویید.

حبیبی: رهبر انقلاب فرمودند که طراحی فتنه 88 در خارج از کشور رقم خورد. تقریبا برای ما روشن بود که بحث قائله 88 موضع انتخابات نیست اما همچنان بسیاری از خواص چه علما و چه سیاستمداران تا چند ماه بعد از خرداد 88 قضیه را رقابت بین دو نفر تلقی می کردند و با سکوت خود خیانت کردند.

رقابت دونفر تنها ابزاری برای کشاندن مردم به خیابان در فتنه 88 بود اما توطئه خطرناک تری در پی کشاندن مردم وجود داشت و من با اطلاع موثق به شما می گویم که همزمان با دعوت میرحسین موسوی و کروبی از مردم برای آمدن به خیابان یک توطئه مسلحانه هم پیش بینی شده بود یعنی یک روز افرادی به اصطلاح طرفداران موسوی چند صد نفر از مردم را بکشند و روز بعد با طرفدارای از احمدی نژاد عده ای را به بهانه مخالفت با موسوی بکشند و با قضیه بجنگ تا بجنگبم کشتاری راه بیاندازند که دیگر هیچکس قادر به جمع کردن ان قائله نبود.
من با مستند محکمی به شما می گویم حتی رییس میز ایران در CIA قبل از انتخابات 88 یک مصاحبه رسمی کرد که فردا در ایران انتخابات نخواهد بود بلکه یک انقلاب رنگین خواهد بود و منظور آن ها انقلاب رنگین همان انقلاب اکراین و گرجستان بود.

معتقدم دلایل بسیار فراوانی وجود دارد که طراحی فتنه به بهانه انتخابات 88 برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود اما اینکه کسانی که در فتنه نقش داشتند مستقیما از آمریکا خط می گرفتند؟ممکن هست برخی مستقیم خط گرفته باشند اما به گفته رهبری به عنوان یک اظهار کارشناسانه در داخل عده ای به دام افتادند.

یزد رسا: شاید نقاط کور در فتنه 88 بسیار باشد که مردم از آن بی خبر باشند که مطمئنا شما که در جریان این قائله هستید بتوانید از برخی آن ها رمزگشایی کنید.

حبیبی: من تاکنون به این صراحت با رسانه ای صحبت نکردم، روزهای بعد از انتخابات 88 مرحوم آیت الله مهدوی کنی با مرحوم عسکراولادی تماسی داشتند و از وی پرسیدند که آیا از آقای کروبی خبری دارید؟ آقای عسکراولادی می گوید خبری ندارم ونمی خواهم که خبری داشته باشم و آقای کروبی آنقدر حرفهای غیر منطقی می زند که من از او مأیوس شدم.

آیت الله مهدوی کنی، آقای عسکراولادی را موظف می کند تا هر چه زودتر با آقای کروبی ملاقات کند و آقای عسکر ولادی با وجود اینکه امیدی به کروبی نداشت بنا به دستور آیت الله مهدی کنی همان شب ساعت 10 با آقای کروبی بصورت خصوصی ملاقات کرد.

آقای عسکر اولادی اول با کمی انتقاد از آقای کروبی می پرسد آقای میرحسین موسوی دارد چکار می کند؟ کروبی می گوید من هم نمی دانم دارد چکار می کند! بعد آقای عسکر اولادی با بیان خاطراتی و اینکه خواب حضرت امام(راحل) را دیده اند به کروبی می گوید: حضرت امام(ره) ما را که دم از انقلاب می زنیم نظارت می کنند، آقای عسکر اولادی به هر روشی بود سعی کرد تا آن شب کروبی را از کارهای اشتباهش صرف نظر کند اما موفق نشد.
رهبری انقلاب در همان هفته اول بعد از انتخابات همه ی سران ستادهای انتخاباتی نامزدها را دعوت کردند و خواستند تا نامزدها مردم را به خیابان نکشند و فرمودند همه موارد قابل رسیدگی است و من هم اگر اعتراضی باشد تاکید می کنم تا رسیدگی شود حتی رهبری با شخص میرحسین موسوی ملاقات کردند تا در چهارچوب قانون هر درخواستی دارد انجام دهد.

بعد از این روش مقام معظم رهبری در جمع مؤتلفه و اصولگرایان تصمیم گرفتیم ملاقاتی با آقای محسن رضایی و یک ملاقات با موسوی انجام شود که یک گروه 5 نفره متشکل از آقایان عسکراولادی آل اسحاق، میرسلیم، کوهکن و باهنر تشکیل شد و در اواخر هفته دوم بعد انتخابات به دیدار آن ها رفتند.

موسوی در دیدار با عسکر اولادی با احترامی زیادی به آقای عسکر اولادی گفت من شرمنده شما شدم می گفتید من می آمدم خدمت شما که آقای عسکر اولادی در پاسخ گفته بود ما برای انقلاب آمدیم تا مذاکره کنیم تا هر آنچه را که شما می خواهید عمل کنیم، حتی اگر بخواهید انتخابات را دوباره بررسی می کنیم که موسوی پاسخ داده بود من نه به دولت اعتماد دارم نه شورای نگهبان!

آقای عسکر اولادی پیشنهاد می دهد به موسوی که صندوق های انتخابات پلمپ شده و در یکجا انبار شده شما هر تعداد صندوقی که بخواهید در هر استانی با حضور خود شما یا با حضور نمایندگان رسمی شما شمارش مجدد شود و اگر در بازشماری چیز دیگر درآمد مستند می شود و به خواسته شما رسیدگی می شود که موسوی می گوید مگر چنینی چیزی هم امکان دارد؟!
موسوی آن شب پیشنهاد بازشماری صندوق ها را می پذیرد و همه از این تصمیم خوشحال بودند و منتظر بودیم که فردا صبح موسوی رسما اعلام کند که من بازشماری را پذیرفتم و حتی در همان مقطع به منزل محسن رضایی رفتیم که ایشان این پیشنهاد ما را قبول کرد و گفت اگر اعتراضی هم دارم از طریق قانون انجام می دهم و وی به چند استان مأمور فرستاد تا برخی صندوق ها را بازشماری کنند.

علیرغم پذیرش موسوی برای بازشماری صندوق ها، بعد از دو روز نه تنها آن را اعلام نکرد بلکه اطلاعیه شماره چندم را تندتر از اطلاعیه قبلی منتشر کرد و تعجب همه را برانگیخت که چطور شد؟ که بعد مطلع شدیم بعد از جلسه آقای عسکر اولادی عده ای از سران مجاهدین انقلاب و حزب مشارکت به موسوی اعتراض کردند که چرا تو اصلا موضوع بازشماری صندوق ها را پذیرفته ای!

بعد از این ماجرا، ابطحی در بازجویی ها و در محکمه دادگاه گفت موسوی نمی توانسته موضوع بازشماری را بپذیرد چون «تقلب در انتخابات» کلید رمز ما بود!

حتی موسوی در ساعات آخر رأی گیری در مصاحبه رسمی اعلام می کند من رییس جمهور شدم، با حسن نیت می گوییم گزارش غلط به موسوی دادند اما این یک موضوع عقلی است که چطور هنوز شمارش آرا تمام نشده یک نامزد خود را برنده انتخابات اعلام می کند.

ده ها دلیل دیگر وجود دارد که نشان می دهد فتنه 88 یک توطئه بزرگ بود برای براندازی نظام اسلامی با دلخوشی به اینکه چون در کشورهای دیگر موفق شده اند در ایران هم موفق خواهند بود.

یزد رسا: بعد از جریان انتخابات 88 آیا دیگر برای منصرف کردن سران فتنه تلاش نشد؟

حبیبی: چرا شد، حتی بعد از جریان انتخابات و فتنه 88 در جلسه ای آقای عسکر اولادی من را موظف کردند که شخصا با کروبی دیدار کنم علت انتخاب منم هم این بود که در زمانی که شهردار تهران بودم درخصوص بنیاد شهید دستوراتی داده بودم که مشکلات خانواده شهدا در چم و خم مقررات شهرداری گیر نکند و کروبی در آن زمان این موضوع را متوجه شده بود بنابراین یک حسن نیت نسبت به من از آن زمان داشت.

من علیرغم میلم، یک جلسه دوساعت و نیمه همراه با همسرم با آقای کروبی و همسرشان به سفارش جناب عسکر اولادی تشکیل دادم و هدف این بود کروبی از این روش دست بردارد و حتی برای اینکه حرف های من در او اثر داشته باشد قبل از جلسه با مرحوم آیت الله مهدوی کنی تماس گرفتم و درخواست کردم اگر امکان دارد یک ارتباطی بین کروبی و بیت آقا بدهند که مرحوم مهدی کنی هم استقبال کردند و پذیرفتند با این زمینه به اتفاق همسرم به ملاقات کروبی رفتیم و قرار هم بر این بود که صریح صحبت کنم.

اولین سوالی که از کروبی کردم پرسیدم، سابقه ای که در ذهن من از اعتقاد شما به ولایت فقیه است به خصوص در مجلس سوم بسیار مشهود است و همیشه مدافع ولایت فقیه بودید حالا چرا از ولایت فقیه عدول کردید؟! کروبی با واکنش تندی گفت نه؛ من اگر از ولایت فقیه عدول کنم مانند انسانی معلق بین زمین و هوا می شوم و ولایت فقیه جزو اعتقادات من است.

من گفتم پس این کارهایی که شما می کنید چیست؟ کروبی گفت مثلا چکار کردم؟! گفتم یک سری گزارشات به شما دادند که در بازداشتگاه ها فلان اتفاق افتاده و یا مسائل دیگر که تحت تاثیر قرار گرفتید و به علت همین گزارشات یک نامه محرمانه و رسمی به آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس خبرگان نوشتید که تا اینجا اشکالی نیست اما قبل از اینکه کار رسیدگی شکایت شما کلید بخورد آن را رسانه ای کردید و همه رسانه های ضد انقلاب بر علیه نظام فضاسازی کردند چرا ان را رسانه ای کردید چراکه شما که از نزدیک ندید در بازداشتگاه ها چکار می کنند و این موضوع تنها به عنوان یک اتهام مطرح است، یک اتهام به یک شخص را تا زمانی که اتهام است کسی حق ندارد رسانه ای کند شما چطور این برای موضوعی که نظام را متهم کرده است اینگونه اقدام کردید.

کروبی از آنجایی که جوابی نداشت گفت ببین آقای حبیبی وقتی این گزارش را به من دادند اتش گرفتم!

در روز عاشورا عده بر علیه اصل ولایت فقیه شعار دادند، حتی در مقابله با سیدالشهداها قد علم کردند اما موسوی چند ساعت بعد ان ها را خداجو عنوان می کند! ادعایی بر این نیست که موسوی این دار و دسته را راه انداخته بود اما موضوع اینجاست که چرا در حمایت از این دسته سینه سپر کرد و آنها را خداجو عنوان کرد؟

یزد رسا: نقش رهبر انقلاب در مدیریت فتنه 88 را چطور ارزیابی می کنید.

حبیبی: سیاست کلی رهبر معظم انقلاب این است که از همه دولت ها پشتیبانی کنند و نگذارند دولت نقاط ضعف پیدا کند و پشتیبانی مقام معظم رهبری از همه دولت ها به ویژه دوره اول دولت احمدی نژاد کاملا مشهور بود.

به نظر من احمدی نژاد نقاط ضعف فراوانی داشت به ویژه در دور دوم اما رهبر معظم انقلاب سیاست کلی خود را برای همه دولت ها دارند.

هیچ تردیدی نیست که فتنه 88 ریشه خارجی دارد و در میان این فتنه عده ای به دام افتادند اما اینجا یک نکته ای باید اشاره کرد که توانمند مدیریت رهبری برای کنترل این فتنه است چراکه در بسیاری از کشورها این اتفاق افتاده و خیلی ها کشته شدند و از آن فتنه نتیجه مثبت گرفتند اما در ایران آن توطئه مسلحانه با حضور مردم و مدیریت رهبر معظم انقلاب حنثی شد.

9 دی صبر مردم لبریز شد و انگیزه برای آمدن به خیابان در همه به قدری بود که نیازی به هیچ تشریفاتی نبود حتی خود من با اراده شخصی و بدون تشریفات به خیابان آمدم و در شهرستان ها هم یک حرکت خودجوش مردمی صورت گرفت.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری