Skip to Content

اختصاصی یزدبانو

جایگزینی طبیعی برای قند در کنار فنجان چای/به سلامت دندان هایمان فکر کنیم


امروز در فرهنگ ایرانی از مصرف قند در کنار فنجان های چای باعث بروز اختلالات بسیاری در سلامتی افراد شده است و اگر بتوایم جایگزینی طبیعی برای آن بیابیم به سلامتی خودمان و دندان هایمان کمک کرده ایم.

به گزارش خبرنگار یزدبانو،دکتر مسعود هاشمی در کتاب خود با عنوان"عسل درمانی" به خواص غذایی، دارویی و درمانی عسل پرداخته است و ذوق هر خواننده ای را برای خواندن این کتاب مفید بر می انگیزد. این کتاب در قطع جیبی توسط انتشارات فرهنگ جامع( ناشر برگزیده سال 1375 ) و بیش از هفت بار به چاپ رسیده است و قیمت ان 4000تومان است. *سلامت دندان ها ساکارز(قند یا شکرمعمولی) چنان چه در دهان باقی بماند، توسط باکتری های لاکتیک به اسید لاکتیک تبدیل شده و این اسید باعث فرسایش دندان ها می شود. اما اگر به جای قند از عسل استفاده شود؛ مثل، ریختن یک قاشق چایخوری عسل در شیشه شیر بچه های شیرخوار (بالای یکسال)، آنتی بیوتیک های عسل مانع  فعالیت باکتری های لاکتیک و تولید اسید لاکتیک شده و آسیبی به دندان ها نمی رسد. فلوئور عنصری است ضروری برای استحکام دندان ها و جلوگیری از پوسیدگی آنها که این عنصر در چای وجود دارد و توصیه می شود که در نوشیدن چای به جای قند از عسل استفاده شود تا عنصر فلوئور بهتر دندان ها را محافظت کند. مالیدن ضمادی مرکب از یک قسمت عسل و یک قسمت سرکه انگور به لثه ها و دندان ها موجب جرمگیری و استحام لثه ها و دندان ها می شود.    



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری