Skip to Content

نایب رئیس دوم کمیسیون اصل نود؛

در صورت استانی شدن انتخابات، ورود مردم عادی به مجلس محدود می‌شود


نایب رئیس دوم کمیسیون اصل نود اظهار داشت: در زمان انتخابات این احزاب هستند که با توجه به وعده و وعید هایی که داده اند و نامزد هایی که مردم معرفی کردند باید گزارش عملکرد خود و نامزد های معرفی شده را ارائه کنند که در کار آمدی تشکل ها، گروه ها و احزاب و عملکرد نماینده ها مؤثر می باشد.

به گزارش یزدبانو،  به نقل از  دانا، فاطمه رهبر نایب رئیس دوم کمیسیون اصل نود و رئیس فراکسیون زنان در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به استانی شدن انتخابات مجلس بیان کرد: این طرح در دوره های هفتم و هشتم هم با کمی تغییر مطرح شده بود که در مجلس رای نیاورد.

وی با اشاره به معایب این طرح افزود: بزرگترین عیب این طرح این است که با توجه به اینکه در دوره های قبل از اقسا نقاط کشور افرادی کاندیدا می شدند و خود را در معرض انتخاب شدن قرار می دادند و این یک حُسن بود که اقشار مختلف مردم افرادی این زمینه برایشان فراهم می شد که بتوانند به صحنه انتخابات ورود کنند و میزان رای این افراد بحث دیگری بود ولی این فرصتی بود برای تمامی افرادی که واجد شرایط بودند.

رهبر ادامه داد: کسانی می‌توانند ورود پیدا کنند که به احزاب، گروه ها و تشکل ها مرتبط هستند و همان افراد اگر بخواهند به این تشکل ها بپیوندند ممکن است اعتقاد راسخی نداشته باشند یعنی با هدف حضور در انتخابات به احزاب و تشکل ها می پیوندند و تنها هدفشان ورود به صحنه انتخابات است که این موضوع یک‌دستی و پالایشی که باید در احزاب و گروه ها وجود داشته باشد را از بین می برد.

نایب رئیس دوم کمیسیون اصل نود اظهار داشت: تشکل ها و گروه ها ممکن است به کانال های ثروت و قدرت مرتبط باشند و فساد های اقتصادی د این جهت شکل بگیرد ممکن است خیلی ایراد بی ربطی نباشد البته نه برای همه تشکل ها اما این یک ایراد کلی است

وی با اشاره به مزایا و نکات مثبت طرح استانی شدن انتخابات عنوان کرد: کسانی میتوانند به مجلس ورود پیدا کنند که از یک قوام کاری، تحصیلات و تجربه برخوردار هستند و میتوانند جلب نظر تشکل ها را داشته باشند و به مجلس ورود کنند زیرا عمر نمایندگی در مجلس کوتاه است و در این ۴سال اگر طوری باشد که فردی که نامزد می شود بدون داشتن تجربه کافی به مجلس ورود پیدا کند حداقل یک سال اول جهت آشنایی با امور، ساختار و رییس قوه مقننه و غیره می گذرد و بعد از سال دوم کسب تجربه، شروع به کار و فعالیت می شود و نمیتواند یک نماینده مثمر ثمر برای مردم باشد.

رهبر افزود: فرد تازه وارد تا بخواهد با محیط و روال کار آشنا شود چهار سال به اتمام رسیده و چند ماه پایانی چهار سال نیز مخصوصا نمایندگان نقاط دور افتاده جهت انتخابات مرحله ی بعد تلاش می کنند.

رئیس فراکسیون زنان مطرح کرد: طبیتا اگر انتخابات به صورت استانی شدن اتفاق بی‌افتد کسانی به مجلس ورود پیدا می کنند که سابقه کشوری و لشگری با تجریبات بالا و بسیار ارزنده ای دارند.

رهبر در پایان یادآور شد: یکی دیگر از نکات مثبت این طرح این است که در زمان انتخابات این احزاب هستند که با توجه به وعده و وعید هایی که داده اند و نامزد هایی که مردم معرفی کردند باید گزارش عملکرد خود و نامزد های معرفی شده را ارائه کنند که در کار آمدی تشکل ها، گروه ها و احزاب و عملکرد نماینده ها مؤثر می باشد.

انتهای پیام/غ




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری