Skip to Content


روش بو دادن تخمه کدو


تخمه کدو، از اسنکهای مورد علاقه ایرانیان است که در مواقع جشن و سرور و اوقات فراقت همراه با دوستان و آشنایان صرف می‌کنند. البته می‌توانید تخم کدو را مانند سایر انواع آجیل برای تزئین سالادها نیز استفاده کنید.

یزدبانو؛

برای بو دادن تخمه کدو کافی است دانه‌‎های کدو را با قاشق خارج کرده و در سبدی بریزید و بشویید تا دانه‎ها تمیز شوند.

سپس آنها را روی دستمال ریخته تا رطوبتشان خشک شود. آنها را در سینی فر بریزید و مقداری روغن (در حد چرب شدن) روی آنها بریزید، نمک هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه تخمه‎ها آغشته شود.

سپس سینی را در فر به مدت 30-40 دقیقه در دمای 300 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی شوند و هر 5 یا 10 دقیقه تخمه‎ها را هم بزنید تا نسوزند.

پس از گذشت مدت زمان مورد نیاز چند تخمه را امتحان کنید که مغزش ترد شده است یا نه. در صورت ترد بودن تخمه شما آماده است. بگذارید تا سرد شوند و سپس نوش جان کنید.

نکته:

همچنین می‎توانید تخمه‎ها را درون تابه روی حرارت مرتب هم بزنید تا ترد و برشته شوند.

انتهای پیام/ش

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری