Skip to Content

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی یزد:

صنعت طلا و جواهر یزد نیازمند تحصیل بانوان یزدی / یزد پیشگام در ساخت طلاجات دست ساز


سرپرست دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد گفت: این دانشگاه تنها مرکز علمی کاربردی کشور در ارائه رشته طلا و جواهر با گرایش ساخت زیورآلات با دست است.

فاطمه دانش یزدی در گفتگو با خبرنگار یزدبانو اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد برای دومین سال پیاپی اقدام به پذیرش دانشجو از طریق سایت سنجش کرده است.

وی تصریح کرد: با ایجاد رشته طلا و جواهر گرایش ساخت زیورآلات با دست امکان ادامه تحصیل برای تمام علاقه مندان در کشور، فراهم شده است که با توجه به امکانات ایجاد شده و شهریه مناسب در این رشته فرصتی استثنایی برای استان یزد است که از جمله استان های پیشرو در ساخت زیورالات دستی وسنتی به شمار می رود.

عضو جمعیت زنان فرهیخته استان یزد از مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری یزد به عنوان تنها مرکز علمی کاربردی کشوردر ارائه رشته طلا وجواهر گرایش ساخت زیوالات با دست نام برد.
دانش یزدی اظهار امیدواری کرد:  در حال حاضر تعداد پنج نفر از بانوان استان  با توجه به علاقه خود به رشته طلاسازی در ترم جدید ثبت نام کرده اند که با توجه به ظرفیت ها و ظرافت های دقیق بانوان در طراحی نقوش طلا می تواند این صنعت دیرینه را که استان یزد بدان می بالد در حد اعلای خود برساند و بار دیگر طرح های سنتی ما احیا و وارد بازار جهانی شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه مرکزعلمی- کاربردی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری با جهش رشته و تنوع بخشی بر اساس نیاز استان وعلاقه مندی متقاضیان در پنج رشته مختلف در مقطع کاردانی اقدام به جذب دانشجو می نمایند و این مرکز با ارائه تخصصی رشته های مرتبط با سازمان میراث فرهنگی مثل طلاوجواهر، گردشگری، هتلداری مصنوعات چوبی وکاشی و سفال سنتی و تعریف آنها بر اساس نیاز بومی استان و فارغ التحصیلان، تسهیلات ویژه و خاصی را برای دانشجویان در نظرگرفته است .

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی یزد تأکید کرد: با فعال شدن و پذیرش دانشجو در رشته طلا و زیورآلات سنتی در این مرکزبتوانیم علاوه بر تربیت دانش آموختگان مهارتی در این صنعت، در اعتلای اقتصاد مقاومتی گامی مؤثر برداریم چرا که رشته طلا و زیورآلات سنتی با هدف احیاء طرح سنتی زیورآلات راه اندازی شده و اولین بار در استان این رشته پذیرش دارد.

دانش یزدی اظهار کرد: تا کنون برای ارتقای این رشته در دانشگاه از اساتید خبره و حرفه ای از صنف طلای استان دعوت شده است که درحال حاضر 20 نفر دانشجو که سه نفر آن بانوان هستند مراحل پیش ثبت نام را طی می کنند و 15 نفر ناشنوا نیز در این دانشگاه پذیرفته شدند که می توانند علاوه بر مدرک دانشگاهی به صورت حرفه ای وارد بازار کار گردند و یک ظرفیت بالا برای توانمندی های شغلی جوانان استان می تواند مطرح شود.


انتهای پیام / ص
 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری