Skip to Content


طرز تهیه مینی پای خرما


مینی پای خرما یک عصرانه مقوی و متفاوت است که پیشنهاد می کنیم حتما تهیه کنید.

به گزارش یزد بانو؛ مواد لازم برای تهیه مینی پای خرما :
خمیر تارت  1 کیلوگرم
خرما بدون هسته  500 گرم
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد یک چهارم پیمانه

طرز تهیه مینی پای خرما :
با استفاده از وردنه ای خمیر تارت را روی سطح آردپاشی شده، پهن کنید. بعد آن را با کاتر گرد کمی بزرگ تر از قالب های تارت برش بزنید.

هر تکه از خمیر را داخل قالب های تارت کوچک ساده قرار دهید. سپس روی آن ها کاغذ روغنی و کمی حبوبات بریزید تا پف نکند. بعد با چنگالی چند سوراخ روی آن بزنید.

قالب های تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

خرما، پودر دارچین، پودر زنجبیل و کنجد را درون ظرفی با هم مخلوط کنید.
تارت را از فر خارج کنید و درون آن را با مخلوط مواد پر کنید.

در صورت تمایل با استفاده از وردنه اضافه خمیر را مجدد پهن کنید و با کاتر ستاره برش بزنید. بعد آن را روی هر تارت بگذارید و مجددا در طبقه وسط فر با دمای 180درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

انتهای پیام/ص
 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری