Skip to Content


مبتلايان به فشارخون بالا ذرت مكزيكي نخورند


يك كارشناس تغذيه در يزد هشدار داد: ذرت مكزيكي بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

به گزارش یزد بانو،ناهيد برخورداري كارشناس تغذيه در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد اظهاركرد: مصرف ذرت مكزيكي در صورت کاهش مقدار روغن و نمک میان وعده غذايي مناسبي است. وي با تاكيد بر اين كه افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مکزیکی را محتاطانه مصرف کنند گفت: اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود، این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است. اين كارشناس تغذيه تصيه كرد: بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود. وي توصيه كرد: تولیدکنندگان این ماده غذایی، با رعایت نکات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند.  



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری