Skip to Content

گزارش/ حجت الاسلام والمسلمین قرائتی

منبرها باید منبر تیلیغ قرآن باشد


رئیس ستاد اقامه نمازگفت : قرآن 100 درصد وحی است وبازاری که 100 درصد سود می آورد پس چرا روی منابر از قرآن نمی گوییم .

به گزارش خبرنگار یزد بانو، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در گردهمایی جهاد گران فرهنگی در جمع مبلغان دینی خواهر و برادر یزد که در آستانه ماه مبارک رمضان در مسجد روضه محمدیه یزد برگزار شد اظهار داشت: هر جا بحث نماز آمد بحث زکات هم است، زکات مشکلات اقتصادی خانواده را رفع می کند وتمام دین نماز است که بی زکات قبول نیست.
وی با اشاره به داستان حضرت آدم وخوردن از میوه ممنوعه خاطر نشان ساخت : با بیرون شدن آدم از بهشت نسل اوهم از آنجا بیرون شد که 124هزار پیامبر تمام تلاششان بازگرداندن انسانها به بهشت است که نمی توانند اگر آدم از میوه ممنوعه خورد چون عزم نداشت اگر طلبه ما عزم داشت خوب است وگرنه با قهوه خانه قنبر فرقی ندارد.
قرائتی با تأکید بر اینکه قرآن جدی گرفته شود گفت: آیات قرآن عمل نمی شود و باید تبلیغ ما روی منابر قرآنی باشد همان طورکه خداوند پیامبرش را به تبلیغ قرآن امر کرد.
رئیس ستاد اقامه نمازکشور گفت: آخوند بی قرآن بی نور است؛ چرا روی منبر از قرآن نمی گوییم حوزه های ما باید قرآنی تر شود و با توجه به آیات اخلاقی در قرآن باید تفسیر اخلاقی گفته شود.
حجت لاسلام والمسلمین قرائتی میوه این حوزه را مفید جامعه امروز ندانست و گفت: هر حرف قرآن معنا دارد و به هر سؤالی جواب می دهد در حالی که قرآن را نچشیدیم وبه جوانان نچشاندیم .به عنوان مثال قصه ذوالقرنین 30 نکته از جمله سفر ها بر اساس در امد نبود، سفر در شرق وغرب فرقی نکند، در عوام سفر کند، عزم ملی و فوری دست به کار شدن و... دارد.


* دین را از متن قرآن بگیریم
وی با اشاره به برخی تعابیر و تفاسیر اشتباه  در اشعار وادبیات تصریح کرد: دین را از سعدی وحافظ و عارف نمی گیریم بلکه ازمتن دین وقرآن در یافت می کنیم .
روحانی برجسته کشور افزود: سخنرانی قرائتی چوب کبریتی است که بدون تصمیم فایده ندارد و منبر یعنی تفسیر قرآن وگفتن تفسیر روان برای مردم  و مقتضی حال هر گروه باید باشد.
قرائتی تصریح کرد: درکجا چه وچه گفتن وحتی حرکات دست در منبر تبلیغ مهم است و یک آخوند باید بر اساس نیاز مردم، رهبری ومدیریت کند.
مؤلف تفسیر نورافزود: به شرایط درس و سخنرانی اشاره کرد واظهار داشت: سخنرانی و درس شروط واجب، مستحب، حلال و...دارد و 350 اعوذ در قرآن داریم حتی گاهی از علم هم باید به خدا پناه برد.
قرائتی به پنج پایه اساسی دین اشاره کرد وگفت: قطار با یک ریل حرکت ندارد و دین پنج پایه  از جمله نماز، زکات، حج، روزه وولایت دارد و 27 آیه قرآن زکات است و زکات هر محله خرج همان مکان شود ؛ مثلا آموختن قرآن به مردم همان محل اگر می بینیم نخ   وسوزن هست ولی لباس پاره است مشکل از خیاط است.
وی به شکایت پیامبراکرم(ص) به خدا از مهجوریت قرآن اشاره کرد وخاطر نشان ساخت: رسولی که رحمة للعالمین است قیامت به جوش می آورد از مهجوریت قرآن وشکوه می کند.
این مبلغ دینی افزود: ما 130 رقم تفسیر نیاز داریم که باید به روز شود واز نور ونمونه والمیزان شروع کنیم به گفته علامه : تفسیر قرآن هر دو سال یکبار باید عوض شود.
قرائتی حوزه علمیه را راه دعوت نسل نو به نماز دانست و گفت: آدم ها در هدایت پنج گروهند: برخی چون توت با یک تکان می ریزند؛ برخی هم مثل انار به تکان نیاز دارند؛ عده ای مثل گل تیغ دارند و باید دانه دانه چیده شوند؛ برخی نارگیلی هستند در بالا با تنه صاف و با تارهای سخت و بعضی هم مثل گردو بر سرشان هم که بزنی نمی ریزند.
وی به پنج راه حل هدایت اشاره کرد وگفت: به طور مثال1-سایت خنده قرائتی 2-در سایت برای جذب جوان به نمازکار شود3- به شبهات مهدویت پاسخ داده شود4- شیوه تفسیر(ناصری ونبی پور)پنج دقیقه ای .
وی در پایان به خواندن حداقل ده تفسیر و گذراندن یک دور تفسیر و تدبر در قرآن که عدم آن موجب توبیخ است سفارش نمود.




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری