Skip to Content

گفتگو با نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد؛

میزان درآمد یک عضو شورای شهر/ تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطره/ محل زندگی نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد کجاست


عزت یادگار نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد، یکی از بانوان خوشنام ونیکوکار یزدی است. وی هم اکنون ریاست انجمن حمایت از بیماران کلیوی یزد و انجمن خیریه بانوان نیکوکار کوثر یزد را عهده دارمی باشد.

عزت یادگار، نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد، یکی از بانوان خوشنام ونیکوکار یزدی است. وی هم اکنون ریاست انجمن حمایت از بیماران کلیوی یزد و انجمن خیریه بانوان نیکوکار کوثر یزد را عهده دارمی باشد.

یزدبانو، به مناسبت نهم اردیبهشت روز شورای اسلامی شهر و روستا مصاحبه ای  با این بانوی با‌اخلاق داشته است که به شرح ذیل است:

• ابتدا از سوابق کاری‌تان بفرمایید.

بنده فارغ اتحصیل رشته کارشناسی پرستاری هستم و 30 سال تمام در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و دانشکده پرستاری جرجانی مشهد فعالیت داشتم.

همچنین در حوزه های مدیریت پرستاری ومدیریت آموزشگاه بهورزی، سرپرستی مرکز بهداشت و درمان دانشجویان و مسئول پرستاری استان یزد هم فعالیت هایی داشته‌ام.

در کنار فعالیت های گفته شده، در سازمان هلال احمر، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می کردم.

موسس انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی یزد و انجمن خیریه بانوان نیکوکار کوثر یزد نیز هستم.

 

• چطور شد که تصمیم گرفتید برای شورای شهر کاندید شوید؟

بنا به تشویق دوستان و مسئولین استانی تصمیم گرفتم و به لطف خداوند توفیق شد تا در سنگر بهتری فعالیت کنم.

 

• آیا حضور شما در جامعه تاثیری بر انجام وظایف مادری داشته است؟

بله موثر است. به هرحال هرچه مادر بیشتر در منزل باشد و به امور خانه رسیدگی کند، برای خانواده بهتر است.

ولی خدا رو شکر با حمایت وهمکاری همسر و فرزندانم و همچنین مدیریت زمان توانسته ام مسئولیت اصلی خودم را انجام دهم.

 

• چه تعداد فرزند دارید؟ فرزندانتان به لحاظ تحصیلی در چه وضعیتی قرار دارند؟

5فرزند دارم. 2پسر و 3دختر که الحمدالله همه تحصیلات خوبی دارند و تحصیلاتشان را انجام داده‌اند. دختران ازدواج کردند و در رشته‌های هنر و کارشناسی ارشد روابط بین الملل فارغ‌التحصیل شده‌اند. و پسرانم یکی فارغ‌التحصیل هنر و دیگری رشته کامپیوتر و در مشاغل آزاد فعالند.

 

• شهر خوب از نظر شما چه شهری است؟

شهر خوب،ایده آل و آرمان شهر، شهری است که مسئولین، شهروندان، کسبه، بازاریان، علما، مدیران و مسئولین همه بگویند: «من یک شهردارم؛یا من یک شهر دارم».بدین معنی، که همه خواهان واقعی یک شهر سالم، پویا، شاداب، تمیز و قانون‌مدار باشند...

اما متاسفانه هنوز تا یک شهر خوب فاصله داریم و فرهنگ شهرنشینی را در خود و کودکانمان کمتر تقویت کرده ایم.

 

• به نظر شما برای رسیدن به «شهر خوب» چکار کنیم؟

به نظر من، روحانیون نقش مهمی را در گسترش فرهنگ شهر‌نشینی ایفا می‌کنند؛ بارها این موضوع را به مسئولین استان متذکر شدم که مردم از روحانیون حرف شنوی دارند.

و دیگر آنکه شهرداری باید با معرفی و تشویق کوچه، محله و شهروند نمونه به رسیدن به «شهر خوب» کمک کند.

از طرفی اگر مردم همت بفرمایند و مثلا برای اینکه شهری تمیز داشته باشیم، طبق برنامه زباله ها  را بیرون بگذارند، دیگر شاهد  زباله در کوچه و معابر نخواهیم بود.

 

• تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطره در طول مدتی که در شورای شهر بودید چه بوده است؟

تلخ‌ترین: در رابطه با باغ طوبی که من به مدت یکسال تلاش کردم که این باغ مخروبه خریداری شود که با سختی های بسیاری همراه بود.

شیرین‌ترین: زمان افتتاح بوستان طوبی که شاهد بودیم، این باغ مخروبه را با همراهی بانوان مهندس  به ثمر رساندیم.

 

• کارکرد شوراها برای شهرها چه اندازه موثر بوده است؟

عملکرد شورا بسیار موثر است. شهر گسترده شده است و نیاز به کار واعتبار زیاد دارد.

شورای شهر تلاش مضاعفی برای پیشرفت شهر انجام می‌دهد. در سال گذشته، اکثر کوچه و خیابان های شهر روکش آسفالت شد.

امسال تصمیم داریم بیشتر به مناطق قدیمی رسیدگی کنیم و شهر را برای خوشامد گویی مهمانان نوروزی سال 95 و ثبت جهانی میراث فرهنگی آماده کنیم.

امسال بیش از 60 درصد بودجه رو به سیما و منظر شهری اختصاص خواهیم داد؛ تا نمای شهر و خیابان‌ها با اقداماتی از جمله نورپردازی و توسعه فضای سبز یک مقدار شکل نو به خود بگیرد و از نمای کهنه و فرسوده در بیاید.

احداث فرهنگ‌سرا در نقاط مختلف شهر، احداث پارک 3هزار و 700 متری حسن‌آباد، پیرایش و نور‌پردازی فضای سبز، احداث پارک و فضای سبز در بافت تاریخی، منطقه امام‎‌شهر،منطقه آزادشهر و ... از جمله کارهایی است که امسال انجام خواهد شد. و همچنین سعی داریم باغاتی را خریداری و احیا کرده تا از آلودگی هوای یزد بکاهیم.

 

• شهردارها در کشور ما از چه مقدار توان و قدرت برخوردارند و این میزان قدرت در مقایسه با دیگر کشورها چگونه است؟

شهرداران در کشور ما از 30 درصد قدرت بیشتر برخوردار نیستند؛ در حالی که در کشورهای توسعه یافته مدیریت واحد شهری اجرا می‌شود. مثلا در کشور اسپانیا کلید طلایی شهر به دست شهردار است و شهردار تام الاختیار شهر است. البته ما در برنامه 4 و 5 توسعه این پیش بینی رو کردیم که مدیریت واحد شهری در شهر ایجاد شود.

 

• آیا در شورای شهر، به درآمد غیر متعارف اعضا برخورد کرده اید؟ یعنی شده برای شما پیشنهاد مالی در صورت تصویب فلان طرح و لایحه ارائه شده است؟

خیر. به دلیل اینکه ما به طور کلی حدودا ماهی 100 الی 150ساعت کار می‌کنیم، اما بین 40 تا 50 ساعت حقوق می گیریم. اما چون احساس می کنم کارم خدمت به مردم هست، با انگیزه بالا فعالیت می کنم.

در مورد پیشنهاد مالی، خوشبختانه در محلی قرار گرفتم که گره کوری از مشکلات مردم به دستم نیست و خدا را شاکرم که تاکنون چنینی پیشنهادی نداشتم.

 

• میزان درآمد یک عضو شورای شهرچقدر است؟

به طور متوسط،  اعضای شورا اگر در همه جلسات شرکت کنند و فعالیت داشته باشند،  حدود یک میلیون و 200 هزار تومان است؛ البته خوب،  بعضی ها کمیسیون ها را شب و زمان‌های غیر کاری می‌روند که آن‌ها حسابش فرق می کند، اما جلسات شورای شهر همین مبلغ است.

 


• اعضای شورای شهر یزد، در کدام منطقه شهر زندگی می کنند؟

اعضای شورای شهر در مناطق مختلفی ساکن هستند. من حدود 34 سال است که در صفاییه زندگی می کنم. واز وقتی از مشهد به یزد آمدم در صفاییه سکنی دارم. خانم وزیری، آقای خباززاده و آقای نیک‌نام نیز در صفاییه ساکن هستند. خانم امینی در خیابان کاشانی، آقای رادمنش در خیابان کاشانی، آقای دکتر کاشفی را دقیق اطلاع ندارم ولی فکر می کنم در منطقه یک ساکن باشند. آقای شایق در حوالی پارک غدیر،آقای شیخ عباس زارع در بلوار شهید بهشتی و آقای مطهریان در منطقه امامشهر زندگی می کنند.

 

سپاس از اینکه با یزدبانو به گفت و گو نشستید.برای شما و همکارانتان آرزوی موفقیت داریم.

 




رای شما
میانگین (3 آرا)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری