Skip to Content

یادداشت/علی شمس اسفندآبادی

نامزد ریاست جمهوری مورد حمایت نظام چه کسی است؟


نویسنده ابرکوهی در یادداشتی نوشت: این شایعه که فلان کاندید مورد حمایت نظام است و مابقی نیستند توهمی بیش نیست و رسانه ها و جریانات معاند با نظام قصد دارند با طرح کردن این مطالب اذهان عمومی را نسبت به نظام و انتخابات دچار تشویش و بدبینی کنند.

به گزارش یزدبانو به نقل از سرو ابرکوه، علی شمس اسفندآبادی نویسنده ابرکوهی در یادداشتی نوشت:

بعد از احراز صلاحیت  کاندیدهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان تبلیغات کاندیدها آغاز شده است.با شروع تبلیغات کاندیدها  انتخابات وارد فاز جدیدی می شود.عده ای به دنبال جواب این سوال هستند که از میان این افراد کدام یک کاندید مورد نظر نظام هست.افرادی که به دنبال این پاسخ هستند به دو گروه تقسیم می شوند:

گروه اول: این افراد با توجه به دیدگاه اعتقادی و تعصب دینی وملی می خواهند بدانند که نظر نظام حاکم موافق با کدام کاندید است تا به آن رای دهند.تا با رای خود بتوانند در پیشرفت و سربلندی نظام دخیل باشند.

گروه دوم: این افراد می خواهند با پیدا کردن این جواب به مقاصد خبیث و تفرقه افکنانه خود برسند.

با دقت در تاریخ انتخابات از سال ۷۶ به این طرف، متوجه این موضوع می شویم که این گروه با معرفی کردن یک کاندید به عنوان کاندید مورد نظرو حمایت نظام چند هدف را دنبال می کنند:

۱.اگر این کاندید مورد حمایت  رای نیاورد این شایعه را در بین مردم و حتی کشورهای دیگر پخش  می کنند که نظام مقبولیت خود را نزد ملت از دست داده است.به همین دلیل مردم  به کاندید مورد حمایت نظام رای نداده اند.

۲.اگر کاندید مورد نظر رای بیاورد و بر کرسی قوه مجریه بنشیند این شایعه را در جامعه پخش می کنند که نظام انتخابات را مهندسی کرده تا کاندید مورد نظرو حمایت خود پیروز انتخابات باشد .

اما نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی نسبت به تمام افرادی که توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت شده اند یکسان است.چرا که اگر هرکدام از این افراد مورد تأیید نظام نبودند شورای نگهبان صلاحیت آن ها را احراز نمی کرد.نظرنظام و مقام معظم رهبری با کاندیدی هست که توسط مردم  انتخاب شده و حد اکثر آراء را کسب کرده باشد.

"آن کسانى که به وسیله ‏ى شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها اعلام می ‏شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام می ‏شوند، افرادى هستند با صلاحیت هاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایین ‏تر." ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم یزد- ۸۶/۱۰/۱۲ )

اما نکته قابل توجه این هست که افراد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان گر چه همه توانایی تکیه بر کرسی ریاست جمهوری را دارند اما عیار اصلح بودن آن ها متفاوت است. طلای ۱۸ عیار و۲۱عیار از نظر ظاهر یکی هستند و به هردو طلا گفته می شودولی آن کجا و این کجا. حال باید دید نظر مردم با کدام کاندید است؟ آیا طلای با عیار ۱۸ را می خواهند یا با عیار ۲۱

با مطالبی که در چند سطر قبل بیان شد می توان به این نتیجه رسید که:

این شایعه که فلان کاندید مورد حمایت نظام است و مابقی نیستند توهمی بیش نیست و بیشتر خوراک رسانه ها و جریانات معاند با نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بامطرح کردن این مطالب سعی دارند اذهان عمومی را نسبت به نظام و انتخابات دچار تشویش و بدبینی کنند که البته مردم بصیر و آگاه ایران این چند ساله نشان داده اند که به نظام و صلاحیت انتخابات اعتماد کامل دارند و این شایعات در نگاه آنان به نظام و حکومت تأثیری نخواهد گذاشت.

انتهای پیام / ک




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری