Skip to Content

مدیر سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه شهید صدوقی یزد مطرح کرد:

نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر


مدیر سلامت خانواده،جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه شهید صدوقی یزد با اشاره به نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر گفت: نخستین و مهم‌ترین کاری که پدر می‌تواند در امر تغذیه کودک با شیر مادر انجام دهد، حمایت‌گر بودن و ایجاد فضای مناسب در خانواده برای تسهیل شیردهی مادر است.

فروزنده کلانتری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «یزدبانو»، با اشاره به شعار این هفته جهانی «حمایت همه‌جانبه؛ ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه» اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در ترویج تغذیه با شیر مادر «نقش پدر» در این زمینه است.

وی گفت: نخستین و مهم‌ترین کاری که پدر می‌تواند در امر تغذیه کودک با شیر مادر انجام دهد، حمایتگر بودن و ایجاد فضای مناسب در خانواده برای تسهیل شیردهی مادر است.

مدیر سلامت خانواده،جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه شهید صدوقی یزد افزود: شیردهی کار سختی است، پس پدران می‌توانند وظایف مختلف را در منزل به عهده بگیرند، مثلاً در کار‌های خانه به همسر کمک کنند. یا وقتی مادر شیردهی می‌کند، بالش یا لیوانی آب برایش بیاورند، یا وقتی شیر خوردن کودک به اتمام رسید آروغ کودک را بگیرند.

وی اظهار کرد: مسئله مهم بعدی برقراری تماس پوست با پوست با شیرخوار است. در آغوش گرفتن شیرخوار، روش خوبی برای تحکیم رابطه و ایجاد پیوندی عاطفی بین پدر و شیرخوار است.

کلانتری تصریح کرد: چنانچه مادر قادر به شیردهی نیست، پدر می‌تواند به او کمک نماید تا شیر خود را بدوشد و پدر با فنجان و قاشق، شیرخوار خود را تغذیه نماید...

وی ادامه داد: پدر باید مانند مادر برای شیرخوار زمان بگذارد تا هم مادر فرصت استراحت پیدا کند و هم اعتمادبه‌نفس پدر جهت نگهداری شیرخوار افزایش یابد.

انتهای خبر/



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری