Skip to Content

ملاوردی:

وضعیت طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بررسی وضعیت طلاق در کشور در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

به گزارش یزدبانو، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان سروستان، شهین دخت مولاوردی با حضور در شهرستان سروستان و جلسه مشترک مردم و مسئولان در این شهرستان ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب و گرامیداشت هفته معلم و روز کارگر اظهار داشت: امیدوارم با پیشبرد اهداف دولت و تحقق وعده های رئیس جمهور که مورد اقبال اکثریت جامعه قرار گرفت آنگونه که شایسته مقام معلم و کارگر است بتوانیم فضا را برای تقدیر عملی از این قشر فراهم کنیم.


وی فلسفه و هدف این سفر را قرار گرفتن در جریان مشکلات و همچنین ارائه گزارش و عملکرد اقدامات دولت عنوان کرد و افزود: با وجود شرایط سختی که دولت کار را تحویل گرفت توانست با شناسایی درست وضعیت در عرصه اقتصاد قدمهای خوبی بردارد که با فراهم کردن زمینه خروج از رکود و تثبیت قدرت خرید مردم تا حدودی به موفقیت هایی دست یافت، البته هنوز به آن نقطه مطلوب نرسیدیم.

مولاوردی تاکید کرد: رسیدن به وضعیت مطلوب در گرو خیلی از عوامل است که باید تحقق پیدا کند تا بتوانیم با بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری کشور را به سمت رشد اقتصادی سوق دهیم.

وی ادامه داد: البته در حوزه های مختلف اقدامات زیادی صورت گرفته اما در سه حوزه اقتصاد، سلامت و بهداشت و سیاست خارجی شاهد دستاوردهای چشمگیری بوده‌ایم.


معاون رئیس جمهور با اشاره بر اینکه دولت برنامه های خود را در حوزه سلامت و بهداشت در دو مرحله  پیش خواهد برد، گفت: مرحله اول که آغاز شده و بیشتر متمرکز بر درمان و کاهش هزینه های درمانی است در مرحله دوم نیز برنامه ها به سمت بهداشت و پیشگیری پیش خواهد رفت و اقداماتی همچون توسعه خانه های بهداشت، برنامه پزشک خانواده، بیمه روستایی و برنامه ملی خود مراقبتی در دستور کار دولت خواهد بود.


مولاوردی درخصوص برنامه های دولت در حوزه عمران نیز اظهار داشت: باوجود تمام محدودیت ها و مشکلات مالی و کاهش بی سابقه قیمت نفت تا مرز ۴۰ دلار، امسال با تدبیری که اندیشیده شد در بودجه ۹۴ ، مبلغ ۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی در نظر گرفته شده که  شاهد تحقق بسیاری از وعده ها و برنامه های دولت در جهت عمران و آبادی کشور خواهیم بود که این امر خود زمینه ساز بسیاری از تحولات دیگر در زمینه های اشتغال و مبارزه با بیکاری است.


وی افزود: با لغو تحریمها، شاهد رونق اقتصادی و خروج از رکود خواهیم بود و با توسعه سرمایه گذاری داخلی و خارجی و توسعه گردشگری به سمت توسعه متوازن حرکت خواهیم کرد.

مولاوردی ادامه داد: در سفرها به مناطق مختلف یکی از مواردی که به عینه شاهد بودیم عدم توازن در توسعه است که باوجود اینکه در سال پایانی برنامه پنجم توسعه هستیم هنوز آن توسعه همه جانبه ،انسانی و پایدار در کشور اتفاق نیفتاده و با اهداف چشم انداز فاصله زیادی داریم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به دو موضوع طلاق و عدم استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی زنان در اداره جامعه و پست های مدیریتی اشاره کرد و افزود: بحث طلاق یک پدیده تک عاملی نیست که ما به راحتی بتوانیم آن را به مرز پیشگیری و کاهش برسانیم ولی بررسی این موضوع در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس  جمهور قرار دارد و جلسات متعددی در این خصوص برگزار شده است.

وی افزود: این کار از عهده یک دستگاه و یا وزارت خانه خارج است و برنامه های متعددی به صورت ملی ‌باید در این مورد پیگیری شود.

معاون رئیس جمهور درخصوص استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی زنان در اداره جامعه و پست های مدیریتی نیز گفت: این امر مورد تاکید مکرر رئیس جمهور است و بارها بر استفاده از این ظرفیت و ایجاد فرصت برابر تاکید کرده اند، پیشنهاداتی در این خصوص ارائه شده که منتظر بررسی و تصویب آن هستیم.

وی ادامه داد: بیش از عدد و رقم نیاز به فرهنگ سازی و اعتقاد و باور به صلاحیت ها و شایستگی های بانوان داریم که در اصلاح نظام اداری کشور و تعیین شاخص طی برنامه دو یا سه ساله یک شاخص قابل قبول داشته باشیم.

مولاوردی توانمند سازی زنان به ویژه زنان سرپرست خانواده را از اولویت های کاری برشمرد و تاکید کرد: این موضوع نیز ریشه در وضعیت معیشتی و اقتصادی جامعه دارد که اگر مجموعه سیاستها و برنامه های دولت از نظر اقتصادی و اجتماعی به نتیجه برسد بخشی از مشکلات این گروه از زنان نیز حل خواهد شد.

وی درخصوص حوزه فرهنگ و هنر نیز افزود: رئیس جمهور در این مقوله  نیز در برنامه ای که ارائه دادند توسعه مسئولیت، خلاقیت و امنیت را در عرصه فرهنگ و هنر و تغییر رویکرد نهادهای فرهنگی از باید به باور و از ظاهر به معنا و از تبلیغ به تعمیق را مورد توجه قرار دادند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری