Skip to Content

آشپزی/

کالباســــ خانگیــــ


مواد لازم: سینه مرغ یا گوشت بوقلمون 500 گرم آرد سفید 40 گرم نشاسته گندم 80 گرم شیر خشک 80 گرم روغن 10-8 ق غ سیر 4 حبه پودر سیر 1 ق م جوز هندی یک پنجم ق م زنجبیل یک چهارم ق م آویشن یک دوم ق م هل یک دوم ق م میخک دو عدد نمک یک و نیم ق م فلفل سفید یک دوم ق م فلفل قرمز یک دوم ق م زرده تخم مرغ یک عدد آب خیلی سرد سه چهارم لیوان فلفل دلمه ای رنگی یک دوم قارچ 3-4 عدد متوسط

به گزارش یزدبانو
طرز تهیه:
گوشت مرغ را با سیر با دنده درشت چرخ گوشت مخلوط میکنیم.در مخلوط کن روغن و زرده را مخلوط میکنیم و سپس گوشت مرغ را اضافه میکنیم و مواد خشک را اضافه میکنیم و به مخلوط آب خیلی سرد را اضافه میکنیم تا حدی که غلظت مخلوط زیاد باشد.مواد را از مخلوط کن خارج میکنیم و قارچ و ففل دلمه ای را به آن می افزایییم.در این مرحله لازم بگم که در آخر کالباس ما بخاطر مرغی که داره رنگش کاملا روشن و سفید میشه اما اگه دوشت دارید که مثه کالباسای آماده بیرون کمی صورتی بشه میتونید در این مرحله یکم پاپریکا بهش اضافه کنید.از این جا به بعد دیگه مثه سوسیس درست کردن عمل میکنیم.رول های مخصوص سوسیس کالباس رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.برای هدایت مواد به درون رول باید از ماسوره استفاده کنید که چون مایه مون خیلی عطر و بوی تند و تیز داره بعدش دیگه نمیشه از اون ماسوره استفاده کرد!واسه همین من از لوازم قنادی ماسوره یکبار مصرف تهیه کردم.خوب حالا مواد رو میریزیم توی ماسوره و به داخل رول هدایتش میکنیم.یک سر رول رو با نخ شیرینی یا مفتول محکم میبندیم و وقتی همه مواد به درون رول رفت برای هواگیریش بصورت شلاقی باهاش روی پاتون ضربه بزنید.رولتون کامل سفت شده بود و هوا نداشت طرف دیگه رول رو هم با نخ شیرینی یا مفتول ببندید.و مثل سوسیس باید توی آب جوش بذاریم کالباس رو فقط با این تفاوت که زمانش یک ساعت و ربع الی یک ساعت و نیمه.بعدش 20 دقیقه  آب سرد میذاریمش و بعدم 24 ساعت در یخچال.بعدم آماده خوردن.
نوش جان!

منبع:مجله خانواده




رای شما
میانگین (2 آرا)
The average rating is 4.5 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری