Skip to Content

اختصاصی یزدبانو/ناهار را با ما بپزید

کوفته بدون گوشت در یزد/ یک غذای ارزان و اقتصادی


حتما تا حالا شهرت کوفته را شنیدید و دوست دارید خودتان درست کنید ما یک راه آسان به شما معرفی می کنیم.

به گزارش خبرنگار یزدبانو، در سلسله مصاحبه های خبرنگار یزدبانو به زنان یزدی به یک روش پخت جدید کوفته تبریزی رسیدیم که به شما معرفی می کنیم. به خاطر داشته باشید که یزدیها هم دارای یک کوفته  هستند که دستور پخت ان را بعدا به شما می دهیم.اول این کوفته ساده را یاد بگیرید تا بعد. مواد لازم برای درست کردن کوفته تبریزی بدون گوشت برای چهار نفر: سبزی معطر شامل: ریحان، گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه( 1کیلو) لپه: 200 گرم برنج: یک پیمانه نصف لپه ها گوجه : دو عدد بزرگ آرد نخودچی صنعتی و یا خانگی: نصف پیمانه ادویه: دلخواه روغن مایع یا زیتون به میزان دلخواه و لازم آلو برای مغز کوفته و یا گردو به تعداد کوفته ها روش پخت: 1- لپه ها را از 12 ساعت قبل خیس می کنیم و درون یخچال می گذاریم تا بو نگیرد و بعد کمی آبپز می کنیم تا نرم تر شود. 2- برنج ها را  هم که مثل لپه ها خیس کرده ایم با لپه ها چرخ می کنیم. 3- سبزیها را که کاملا ریز کرده ایم و آب آن را گرفته ایم و یا چرخ کرده ایم به مواد بالا اضافه می کنیم. 4- آرد نخود چی و ادویه را اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت ورز می دهیم. نکته: برای اینکه بدانید کوفته برای گلوله کردن اماده شده یا نه پس از ورز دادن کل مواد را بردارید اگر از ظرف جدا شد شما می توانید کوفته ها را گلوله کنید وگرنه هنوز باید ورز بدهید اگر دیدید مواد به هم نچسبیده است می توانید از کمی زرده و یا سفیده تخم مرغ اضافه کنید و یا آرد نخود چی به آن بیفزایید. نکته: آرد نخود چی بازاری پخته است و شما می توانید حتی آن را به تنهایی میل کنید ولی برای درست کردن آرد نخود خام که آن را حتما برای کوفته یزدی هم نیاز دارید شما نخود را خیس می کنید و پس از 12 ساعت پوست آن را می گیرید و می کوبید و یا چرخ می کنید و می گذارید چند ساعت خوب خشک شود و این بار آسیاب می کنید و از الک عبور می دهید چندبار اینکار را انجام می دهید تا آرد نخود خام شما اماده شود. شما در این کوفته هم می توانید از آرد نخود چی بازاری و هم آرد نخود خام استفاده کنید. 5- مواد را گلوله می کنید و وسط آن را آلو و یا مغز گردو می گذاریم و در قابلمه آبجوش با شعله بسیار ملایم قرار می دهیم و تا پایان پخت دست نمی زنیم و هرگاه کم آب بود مقداری آبجوش به ان اضافه می کنیم. سس گوجه فرنگی برای کوفته: گوجه ها را در آبجوش می اندازیم و پوست آن را می گیریم و سپس رنده می کنیم و می پزیم تا قوام بیاید و سپس برای تزئین کوفته ها استفاده می کنی.می توانید مقدار کمی آبلیمو هم به آن اضافه کنید. منتظر کوفته های آسانتر با گوشت مرغ باشید که در هفته های آینده به شما معرفی می کنیم.  



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری