Skip to Content

كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد:

گرچه قارچ خستگی را رفع می کند ولی مادران باردار و سالمندان از مصرف زیادآن بپرهیزند


كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: مصرف قارچ به علت دیر هضم بودن براى افراد سالمند، مادران باردار و شيرده مناسب نیست همچنين افرادي که مبتلا به اختلال کلیه هستند باید ضمن كاهش مواد پروتئینى از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند.

به گزارش یزدبانو، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، آهن و کلسیم را از مهمترین عناصر قارچ برشمرد و اظهار داشت: قارچ همچنین دارای درصد بسیار کمی چربی و کالری و مقادیر مطلوبی از لستین که عامل پایین آورنده چربی خون است که در رژیم های لاغری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.   علی اکبر کمالی اردکانی افزود: قارچ ضمن تقویت استخوان‌ها و رفع خستگی و دارای خاصیت جبران کمبود ویتامین در بدن است.   وی ادامه داد: از آنجایی که بدن خانم‌ها بطور متوسط ۹۰ درصد مقدار ویتامین ب۲ توصیه شده را دارا می‌باشد و بندرت یک زن اسید فولیک را به اندازه لازم جذب می‌کند بنابراین برای حل این مشکل بایستی خانم‌ها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده کنند.   کمالی اردکانی با اشاره به این که قارچ‌ها از گیاهانى هستند که به طور استثنایى کلروفیل ندارند و داراى مقدار سرشارى پروتئین هستند ادامه داد: پروتئین قارچ از لحاظ مقدار نزدیک به گوشت است و در نتیجه قارچ‌ها سبزى منحصر به فردى از این لحاظ مى باشند که بیشتر از سبزى به گوشت شباهت دارد.   وی با بیان این که قارچ‌ها داراى چهار تا پنج درصد مواد نشاسته اى است افزود: این ماده غذایی هیچگونه مواد قندى ندارند و از طرف دیگر فاقد چربى بوده و از این جهت داراى ارزش غذایى زیاد هستند.   این کارشناس صنایع غذایی توصیه کرد: مصرف قارچ به علت دیر هضم بودن براى افراد سالمند، مادران باردار و شیرده مناسب نیست همچنین افرادی که مبتلا به اختلال کلیه هستند باید ضمن کاهش مواد پروتئینى از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند.   منبع: وب دا یزد



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری