Skip to Content

اختصاصی/هرشب یک دستور پخت شام ساده را از یزدبانو بگیرید

یک فلافل خانگی درست کنیم/غذای ارزان و دوست داشتنی یزدی ها


مواد لازم برای تهیه یک فلافل خانگی خوشمزه را نخود، سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و ادویه تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار یزدبانو، حتما مغازه های اغذیه فروشی زیادی را در سطح شهر سراغ دارید که فلافل می فروشند ولی بهتر است همیشه خودتان آن را درست کنید تا از تازه بودن و سالم بودن آن اطمینا داشته باشید. این دستور پخت را یکی از شهروندان به من یاد داد که دوست دارم شما هم با ان آشنا شوید. مواد لازم: نخود: یک پیمانه(خیس شده به مدت 24 ساعت) تخم مرغ: یک عدد پیاز: یک عدد ادویه: فلفل و زردچوبه به دلخواه مواد لازم برای تهیه سس و طعم دهنده اصلی فلافل: فلفل: به میزان دلخواه پودر انبه: یک قاشق سرکه سفید: یک پیمانه رب گوجه: یک قاشق روش پخت: نخود های خیس شده را که از یک روز قبل خیس کرده ایم در چرخ گوشت و یا خرد کن می ریزیم و خوب خرد می کنیم.سپس تخم مرغ را به مواداضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. نکته: این فلافل نیاز به آرد ندارد زیرا نخود خام چسبنده است. مواد باید سفت باشد و بعد در دست گلوله می کنیم و اندازه کف دست و یا کوچکتر پهن می کنیم و با انگشت وسط مواد یک حفره ایجاد می کنیم تا شبیه فلافل های اغذیه فروشی ها شود و خوب مخلوط شود. مرحله بعد استفاده از یک ماهیتابه نچسب است تا فلافل ها را با شعله ملایم سرخ کنیم.ابتدا می گذاریم یک طرف فلافل کاملا سرخ شود و سپس طرف دیگر را سرخ می کنیم و در ظرف سرو غذا می گذاریم. سس فلافل: سرکه و کمی آب را مخلوط می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید.سپس رب گوجه و فلفل و پودر انبه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ شود.پنج تا 10 دقیقه کایست. نکته: هیچگاه برای درست کردن سس ظرف در حال جوش را رها نکنید و به کار دیگری مشغول نشوید.بهتر است پنج دقیقه صبر کنید تا آشپز خوبی باشید و غذای شما نسوزد. مرحله نهایی: سس را روی فلافل ها ریخته و میل کنید. منتظر غذاهای راحت و ارزان در یزدبانو باشید.  



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری