Skip to Content

پیشنهاد صبحانه:

املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج


برای صبحانه به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.

به گزارش یزدبانو  برای صبحانه به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.

مواد لازم: 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
پودر زیره  1 قاشق چایخوری
تره‌فرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
برگ‌های كوچك اسفناج  150 گرم
مغزهای برشته كرده  3 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ  5 عدد 
ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
 
املت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناج
 

 طرز تهیه:

تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.
منبع: وبسایت شور و شیرین
انتهای پیام/



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری