Skip to Content

آشپزی/ غذای ایتالیایی

لازانیا غذایی خوشمزه و عالی


لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود.

یزدبانو؛ 

مواد لازم:

لازانيا: 1 بسته

گوشت چرخ کرده و سويا: 200 گرم

پیاز: 1 عدد

پنير پيتزا رنده شده: 200 گرم

فلفل دلمه اي: 1 عدد متوسط

قارچ: 5 عدد

سس سفيد: 1 ليوان (دستور تهيه آن در ذيل آمده است)

 سوسيس(در صورت تمايل): 3 تا 4 عدد

آویشن، نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم


طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش و نمك بجوشانيد تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتي آماده است كه زير انگشت با فشار اندكي، نرم باشد. لازانیا نرم شده را در صافي بريزيد تا آب آن کشیده شود سپس مقدار زيادي آب سرد روي آن بريزيد تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و هر ورقه را مثل لباس در كناره هاي ظرف پهن كنيد، سعی کنید هر ورقه را جدا پهن کنید و روی هم نیندازید چون ورقه های آبکش شده به یکدیگر می چسبند.

 

پیاز خلالی شده را سرخ کنید، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه اي و سوسيس حلقه شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب حاصله از مواد خشک شود. در این مرحله مواد گوشتی آماده است.

 

ته ظرف پيركس را چرب كنید، يك لايه لازانيا کف ظرف بچینید سپس مقداري مواد گوشتی را روي آن بريزيد، مقداري سس سفيد روی مواد گوشتی بمالید سپس روی آن، پنير پيتزا بپاشيد. به همين ترتيب لايه ها را روی همدیگر قرار دهید. لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً بپوشانيد.

 

دقت کنید گوشه خميرها از ظرف بيرون نزند بايستي به كمك سس سفيد، گوشه خميرها را به داخل ظرف هدایت کنید و به مواد زیرین بفشارید.

 

فر را از قبل گرم کنید. لازانیا را در فر داغ روي حرارت 200 درجه سانتيگراد حدود 0.5 ساعت قرار دهید. در آخر پخت بایستی پنير ذوب و كمي طلايي شده باشد.

 

بعد از این که لازانیا را از فر خارج کردید صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.

 

ــ اگر بخواهيد لازانيا نرم شود سس سفيد را در تمام لايه ها و روی مواد گوشتی بريزيد ولی اگر ورقه های لازانیا را سفت تر می پسندید می توانید سس سفید را فقط در لايه آخر قرار دهید.

 

ــ لازانيا گرد را بايد در قابلمه گرد تهيه كنيد.

 

طرز تهيه سس سفيد:

2 قاشق  غذاخوری کره و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار دهيد کره بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمي رب را با آرد تفت دهید. سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير به مخلوط حاصله اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا به سفتي فرني شود.

نوش جان/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری