Skip to Content

نوشیدنی خنک برای روزهای گرم؛

نوشیدنی مناسب بعد از افطار


نوشیدنی‌ خنک که برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی کاربردی است.

یزدبانو؛ اواخر بهار و فصل تابستان زمان نوشیدنی‌های خنک و جذاب است؛ حال که ماه مبارک رمضان هم با ایام گرم مقارن شده است، ضرورت قرار گرفتن نوشیدنی‌های سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزه‌داران بیشتر احساس می‌شود. 

کیوی - زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته می‌شود، طعم و مزه قوی‌تری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنک‌کننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف می‌کند.

مواد لازم برای یک لیوان بلند :

کیوی  دو عدد
 زنجبیل رنده شده نصف قاشق چای خوری
 شکر نرم یک قاشق غذاخوری
 سودا یک سوم پیمانه


روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.

نکات : 
کیوی را می‌توانید با پوست آب بگیرید.
کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر می‌خواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.

منبع : سیب سبز 

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری