Skip to Content

بانوی سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی يزد:

بیش از نیمی از سرطان‌ها با رژیم غذایی مناسب، قابل پیشگیری است


بانوی سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد اعلام کرد: بیش از نیمی از سرطان‌ها با رژیم غذایی مناسب، قابل پیشگیری است.

به گزارش یزدبانو،  دکتر"آزاده نجار زاده" با اشاره به نقش تغذیه در کاهش شیوع انواع سرطان در افراد مختلف،‌ اظهار کرد: رژیم غذایی مدیترانه‌ای یکی از مهمترین انواع رژیم غذایی در مدیریت مصرف تغذیه محسوب می‌شود.

وی مصرف انواع میوه، سبزیجات، غلات و فیبرهای کامل و زیتون را رژیم‌های مدیترانه‌ای دانست و بیان کرد: براساس مطالعات انجام شده بین جمعیت‌های مختلف، میزان ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی در افرادی که از رژیم غذایی استفاده می‌کنند، کمتر است.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد مصرف مناسب زیتون را یکی راهکارهای موثر در امر کاهش آمار سرطان عنوان کرد و افزود: مصرف زیتون و فرآورده‌های آن، می‌تواند فرآیند مرگ برنامه‌ریزی شده سلول‌های سرطانی، بویژه در بیماری سرطان سینه را تسریع کند.

این مقام مسئول ادامه داد: امروزه علی‌رغم شیوع سرطان‌های مختلف، بیش از نیمی از سرطان‌ها با استفاده از رژیم غذایی مناسب و تغییر سبک زندگی نادرست قابل پیشگیری هستند.

نجارزاده در پایان با تأکید بر مصرف صحیح مواد قندی، روغن و عدم استعمال الکل و سیگار، خاطرنشان کرد: مصرف بی‌رویه زیتون باعث چاقی و افزایش وزن می‌شود.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری