Skip to Content

مدیر کل کمیته امداد يزد:

بیش از هزار خانواده تحت پوشش كميته امداد يزد، جشن خودکفایی مي‌گيرند


مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) یزد با اشاره به سياست و ضرورت توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، از برگزاري جشن خودکفایی يك‌هزار و 100 نفر از خانواده‌های تحت پوشش اين نهاد خبر داد.

به گزارش یزدبانو، "محسن علیزاده" در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا- منطقه یزد، با بيان اين كه 10 درصد جمعیت استان یزد تحت پوشش حمایت‌های مستمر و موردی کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند، كاهش سالانه پنج درصد از افراد تحت پوشش کمیته امداد را یکی از مهمترین سياست‌هاي اين نهاد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی خواند.

وي در همين رابطه نيز بر ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در راستای خودکفایی و خروج بیش از چهار هزار خانواده تحت حمایت استان تا پايان سالجاري تاكيد و اعلام كرد: البته در آينده نزديك نيز جشن خودکفایی يك‌هزار و 100 نفر از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد استان را برگزار خواهيم كرد.

عليزاده با اشاره به تدوین برنامه‌های عملیاتی به منظور پایدارسازی طرح‌های اشتغال در استان، اظهار کرد: اجرای طرح کلینیک مشاغل به منظور راه‌اندازی مجدد طرح‌های شغلی راکد، برگزاری بازارچه‌های فصلی و دائمی فروش محصولات تولیدی مددجویان و ایجاد مجتمع‌های خدماتی و گلخانه‌ای‌، از برنامه‌های در دستور کار کمیته امداد استان  است.

وي در بخشي از سخنانش ایجاد فرصت‌های شغلی، انجام آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تدوین برنامه‌های کاریابی را از مهمترين محورهاي فعاليتي کمیته امداد استان در راستای توانمندسازی مددجویان تحت پوشش خواند و اضافه كرد: در همين راستا نيز اجرای طرح‌های کارانگیزی، توان افزایی،‌ خودکفایی و کارآفرینی، از اقدامات در دستور کار معاونت اشتغال کمیته امداد استان است.

مدير كل كميته امداد استان در همين رابطه از پيش‌بيني اجراي يك‌هزار و 100 طرح مهارت‌آموزی، دو هزار و 430 طرح پایدارسازی،‌ 281 طرح کارآفرینی و 221 طرح حرفه‌آموزی در سالجاري به منظور ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مددجویان خبر داد.

وي به نقش کمیته امداد در راستای تحقق کامل اهداف اقتصاد مقاومتی نيز اشاره كرد و گفت: طرح‌های مستعدین اشتغال،‌ اقتصاد روستایی، مشاوره شغلی و ارتقای مهارت فنی و حرفه‌ای مستعدین اشتغال، از دیگر طرح‌های در دستور کار کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی مددجویان تحت پوشش است.

عليزاده در همين رابطه به نقش روستائیان در توسعه و رونق روستاهای استان و کشور اشاره و خاطرنشان كرد: شناسایی روستاهای نمونه،‌ شناسایی مشاغل قابل اجرا در روستاهای نمونه، تدوین مدل زنجیره تأمین مشاغل قابل اجرا، بررسی چگونگی خوشه‌سازی طرح‌های اجرایی و تبدیل هر روستا به عنوان یک واحد اپیدمیولوژیک با هدف فرآوری و فروش محصولات تولیدی روستائیان،‌ از جمله برنامه های اجرایی طرح اقتصاد روستایی است.

به گفته‌ي مدیر کل کمیته امداد استان، اجرای طرح‌های کارانگیزی در قالب اقتصاد معیشتی،‌ توان افزایی در قالب مشاغل خانگی، خودکفایی در قالب صنایع کوچک و طرح خویش فرمایی، کارآفرینی در قالب صنایع کوچک، متوسط و نیمه صنعتی و اجرای طرح کاریابی در قالب کارفرمایی نيز  نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی برای مستعدین اشتغال ایفا می‌کند.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری