Skip to Content

به مناسبت روز روانشناس و مشاور؛

تأثیر 85 درصدی عوامل رفتاری و اجتماعی بر سلامت افراد/ نسخه واحد برای بهبود زندگی


مدیر گروه سلامت روانی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه عوامل مختلفی بر سلامت افراد تاثیرگذار است، گفت: عوامل رفتاری و اجتماعی به میزان 85دصد بر سلامت افراد اثر دارد.

به گزارش یزدبانو؛ محمدهادی فرحزادی در گفتگو با خبرنگار یزدبانو ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاور اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت هرساله تأثیر عوامل مختلف روی فرد را اعلام می‌کند؛ این سازمان در سال 2001 تأثیر عوامل ژنتیکی و زیستی 15 درصد، عوامل محیطی 10 درصد و عوامل اجتماعی به میزان 50 درصد بر سلامت افراد تأثیر دارند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان جهانی بهداشت در سال 2008 نقش عوامل زیستی و محیطی را 5 درصد، عوامل اجتماعی 55 درصد عنوان کرد و در این سال نقش 30 درصدی عوامل رفتاری بر سلامت افراد را نیز اضافه کرد؛ یعنی بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، در سال 2008 عوامل اجتماعی و رفتاری تأثیر 85 درصدی بر سلامت افراد دارد.

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی یزد با تأکید بر ضرورت مهندسی رفتار و اجتماع هر فرد تصریح کرد: مهندسان عوامل اجتماعی و رفتاری مشاوران، روانشناسان و در کنار آن‌ها روان‌پزشکان هستند.

100 درصد ایرانیان نیازمند فراگیری مهارت‌های زندگی هستند

فرحزادی با اشاره به آخرین مطالعات وزارت بهداشت اذعان کرد: بر اساس این مطالعات 28 درصد ایرانی‌ها با یکی از اختلالات روانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و 34 درصد آن‌ها نیازمند دریافت خدمات سلامت روان هستند.

وی با بیان اینکه 100 درصد مردم ایران در تمام مراحل زندگی نیاز به آموزش مهارت‌های زندگی را دارند، گفت: بخشی اعظمی از درمان اختلالات روان‌پزشکی، خدمات سلامت روان، مشاوره و آموزش مهارت‌های زندگی به دست روانشناسان و مشاورین است.

فرحزادی افزود: در عصر حاضر روانشناسان و مشاورین فعال و اثرگذاری که هنر خوب شنیدن و خوب همدلی را داشته باشند، نقش زیادی در داشتن جامعه‌ای پویا، بانشاط و موفق دارند؛ در حال حاضر نیاز زیادی به خدمات این‌گونه روانشناسان و مشاورینی در جامعه داریم.

چه کنیم تا امروزمان بهتر از دیروز باشد؟

وی در رابطه با راه زندگی بهتر اظهار کرد: نسخه واحدی بر اساس مطالعات مختلف داخل و خارج از کشور وجود برای خوب و بهتر زندگی کردن دارد؛ این نسخه واحد فراگیری مهارت‌های ده‌گانه زندگی توسط تمام مردم، در هر سنی و با هر سطح سوادی است.

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی یزد ابراز امیدواری کرد: باید احساس نیاز به آموزش مهارت‌های زندگی در مردم ایجاد شود تا آن‌ها به دنبال فراگیری این مهارت‌ها رفته و درنهایت زندگی بهتری داشته باشند.

انتهای پیام/3857

 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری