Skip to Content

مدیرکل نظارت و ارزیابی موادغذایی و آرایشی وزارت بهداشت در یزد:

تولیدات آرایشی بهداشتی داخل کشور حمایت می شود


مدیرکل نظارت و ارزیابی موادغذایی و آرایشی وزارت بهداشت گفت: به منظور ارتقا سلامت فرآورده های آرایشی و بهداشتی، از تولید داخلی این فرآورده ها حمایت خواهد شد.

به گزارش یزدبانو به نقل از خبرنگار مهر، هدایت حسینی، پیش از ظهر چهارشنبه در یازدهمین گردهمایی مدیران غذا و داروی دانشگاه ‌های علوم پزشکی کشور اظهار داشت: در راستای ارتقا سلامت فرآورده های آرایشی و بهداشتی، علاوه بر حمایت از تولید داخلی، تلاش در زمینه توقف یا کاهش واردات این فرآورده ها نیز انجام می شود.


وی بیان کرد: در حوزه تمدید پروانه ها و ثبت کالا نیز در صورتی که واحدی از مواد اولیه با کیفیت پایین استفاده کند، برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

حسینی همچنین از تهیه و تدوین فهرست کالاهای آسب رسان به سلامت خبر داد و اظهار داشت: این فهرست در اختیار وزارت بهداشت و دستگاه های مرتبط دیگر نیز قرار گرفته و امیدواریم با درج میزان استفاده از این کالاها در مواد غذایی در برچسب ها، مردم را نسبت به تعیین میزان استمرار استفاده از این کالاها حساس کنیم.

وی تاکید کرد: در مواردی امکان حذف استفاده از این کالاها نیست اما می توان با اطلاع رسانی در مورد میزان مجاز موادی نظیر شکر، نمک، چربی و ... همچنین درج میزان استفاده شده از این کالاها در مواد غذایی، تا حد زیادی به ارتقا سلامت جامعه کمک کرد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی موادغذایی و آرایشی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مواردی که در سال جاری با جدیت مورد پیگیری قرار گرفته است، اظهار داشت: استفاده از روغن پالم و روغن ‌های گیاهی در مواد لبنی از جمله این موارد بود که ۲۰۰ نمونه از محصولات لبنی پرچرب از سراسر کشور مورد آزمایش قرار گرفت و ۳۱ محصول تولید شده با چربی گیاهی و بدون مجوز و عدم درج برچسب محصول شناسایی و به مراجع مرتبط معرفی شدند.

حسینی یادآور شد: در اجرای این طرح، هشت استان که بیشترین تخلفات از آنها سر زده یا بیشترین واحدهای تولید مواد لبنی در آنها مستقر هستند، این طرح به طور ویژه اجرا شد و در قالب اجرای این طرح برخوردهای لازم با ۴۰ واحد که برخی از آنها به رغم تذکر قبلی، باز هم تخلفاتی داشتند، صورت گرفت.

حسینی در مورد واردات برنج نیز عنوان کرد: این موضوع از سال ۹۲ مورد پیگیری قرار گرفت و الزام درج کد رهگیری بر روی کیسه‌ های برنج تصویب شد و نظارت از سه سطح شامل مبدا ورودی، گمرکات و سطح عرضه انجام شد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی موادغذایی و آرایشی وزارت بهداشت با اشاره به نتایج این نظارت‌ها بیان کرد: مشکل سرب برنج‌ های خارجی که بیش از حد مجاز بود، در تشدید نظارت‌ ها به حد استاندارد رسید و تنها در مبدا ورودی بوشهر، برخی مشکلات وجود داشت که آنها نیز به سرعت حل می‌شود و از دیگر مبادی ورودی، برنج ‌هایی با درجه سلامت بالاتر به کشور وارد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در نیمه دوم سال جاری و نیمه اول سال آینده بر اساس برنامه‌ ریزی، ۴۴ محصول غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت کشوری مورد پایش قرار می‌گیرند که ۳۵ نوع آن خوراکی و آشامیدنی و ۹ مورد آرایشی و بهداشتی خواهد بود.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: اگر در همه این حوزه ها، هماهنگ و همزمان عمل نکنیم، اثربخشی طرح ها به شدت کاهش خواهد یافت.

این گردهمایی به مدت دو روز با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از مسئولان و معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در یزد برگزار می شود.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری