Skip to Content

دسر باید شکیل باشد؛

طرز تهیه دسر کیک مرغ


کیک مرغ؛ ایده ای متفاوت و شیک برای سفره های ایرانیست.

یزدبانو؛

مواد لازم:

سینه مرغ : یک عدد
پیازچه کوچک : سه یا چهار عدد
جعفری خرد شده : صد گرم
نان تست : دوازده عدد
تخم مرغ : سه عدد
خیارشور : دویست گرم
هویج : یک عدد
سس مایونز : یک فنجان
ماست : یک فنجان
سس هزار جزیره : سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ:

ابتدا مرغ را می پزیم و ریش ریش میکنیم.

تخم مرغ را رنده میکنیم.

.خیارشورو را در یک ظرف رنده میکنیم، آب آن را میگیریم

هویج را رنده میکنم.

جعفری و پیازچه را خوب شسته و خرد میکنیم.

همه ی مواد را با ترکیب سس ها، نمک، فلفل مخلوط می کنیم.

کناره های نان های تست را می بریم،در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم،

یک ردیف از نان تست می چینیم و روی آن یک لایه از مایه مرغ،روی نان ها پخش میکنیم،

سپس کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته روی آن میپاشیم، دوباره یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم.

در نهایت کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و روی تمام سطح و دیواره ی کیک، سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

نکته : ما کیک را در چهار ردیف سه تایی  درست کرده ایم که به شکل مستطیل در آمد.

برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری