Skip to Content

بیسکویتی قدیمی؛

طرز تهیه ویفر


خیلی‌ها فکر می‌کنند که ویفر، یک بیسکویت کاملاً امروزی و بدون پیشینه‌ی تاریخی است در صورتی که تاریخچه‌ی تولید اولین نمونه‌های آن به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد.

پروین انصاری، سرآشپز یزدبانو، طرز تهیه بیسکویتی قدیمی وخوشمزه‌ای را در ادامه آموزش می‌دهد.

مواد لازم :

کره: یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

شیرخشک: 3/4پیمانه

شیر تازه: 3/2 پیمانه

اسانس موز: 2 قطره

نان حصیری: به مقدار لازم

پودر بیسکوییت پودر شده: 200 گرم

طرز تهیه:

کره وپودر قند را با میکسر زده تا کاملا سفید شود، سپس شیر تازه را داغ نموده وبه شیر‌خشک به تدریج اضافه کنید تا شیر‌خشک کاملا در شیر حل شود.

سپس شیر، پودر‌قند وکره را روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب به هم زده تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته پودر بیسکویت واسانس موز را اضافه نمایید.

اگر خمیر سفت بود مقداری کره آب شده اضافه نمایید واگر شل بود مقداری بیسکویت اضافه نمایید، سپس مقداری از مایه آماده را روی نان حصیری مالیده ویک عدد نان روی آن قرار دهید. باز مقداری از مایه را روی نان ریخته وصاف کنید ویک عدد نان دیگر روی مایه صاف شده بگذارید وفشار دهید.

سپس در فریزر به مدت یک ساعت قرار داده، سپس برش دهید.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری