Skip to Content


عدم توجه به بازی‌های رایانه ای بنیان خانواده را متلاشی می کند


عضو هیئت مدیره انجمن رسانه ای طلاب گفت: بازی های رایانه ای علاوه بر ایجاد روحیه پرخاشگری و تنوع طلبی در افراد، آن ها را نسبت به خانواده دلسرد می کند.

به گزارش یزدبانو، فائزه حسین خانی عضو هیئت مدیره انجمن رسانه ای طلاب در گفتگو با زنان قم، در رابطه با آسیب بازی های رایانه ای اظهار داشت: بازی های رایانه ای با هدف تاثیر گذاری بر دو گروه نوجوان و جوان طراحی شده اند ولی متأسفانه در حال حاضر بازی های رایانه ای، بزرگسالان را بیشتر درگیر کرده است.

حسین خانی افزود: اغلب بزرگسالانی که جذب بازی های رایانه ای شده اند، مردان بین 20 تا 35 سال هستند و با توجه به ورود گوشی های هوشمند که در اختیار مردم قرار گرفته ،خود به خود فضای بازی نیز فراهم شده است.

وی ادامه داد:بزرگسالان با عدم توجه به پیرامون خود نمی دانند چگونه وقت های خالی خود را مدیریت و برای خودشان تفریح ایجاد کنند و از آن جایی که تحت تأثیر فضای فرهنگی جدید قرار گرفته اند از کار کردن گریزان هستند.

حسین خانی با بیان اینکه برخی بازی ها هزینه های زیادی به دنبال دارند،گفت: این گونه بازی ها به صورت آنلاین و باز هستند که پایانی ندارند و افراد زیادی را جذب خود کرده است.

این کارشناس رسانه ای وقت گذاشتن روی بازی ها را برای خانواده ها بسیار دردناک دانست و افزود: بازی های رایانه ای علاوه بر ایجاد روحیه پرخاشگری و تنوع طلبی در افراد، آن ها را نسبت به خانواده دلسرد می کند.

وی بیان داشت: در خانواده هایی که فرد درگیر بازی رایانه ای شده است 2 حالت وجود دارد، یا اینکه همسر یا طرف مقابل را تحمل می کند و خودش را هم در این بازی شریک می داند که این مورد در کشور بیشتر به چشم می خورد، یا اینکه طلاق های عاطفی اتفاق می افتد و زندگی ها به علت عدم توجه به یکدیگر و هزینه های زیادی که برای بازی پرداخت می کنند ، از هم پاشیده می شود.

 

حسین خانی با بیان اینکه اعتیاد به بازی رایانه ای  مثل اعتیاد به مواد مخدر است و باید به دنبال ترک آن بود،افزود: همانطور که جسم می تواند به مواد مخدر وابسته شود ،روح و ذهن هم می تواند به بازی ها وابستگی شدید پیدا کند و برای سلامتی فرد بسیار خظرناک است.

وی با اشاره به راه های ترک این بازی ها گفت: برای مسئولین کشور هنوز مشخص نشده که این مسائل چطور می تواند خطرناک باشد و مردم اهمیت چندانی به این موضوع نیم دهند، بهتر است خانواده ها برای افرادی که معتاد به بازی ها و چت های مداوم در شبکه های اجتماعی شده اند از طریق اختصاص دادن به ساعات خاصی در روز به این بازی ها و شبکه های اجتماعی آن ها را از این وضعیت خطرناک رها و ایمن کنند.

 

کارشناس بازی های رایانه ای با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است،گفت: قبل از ورود هر گونه وسیله الکترونیکی یا ارتباطی به محیط خانه، باید قانون مدارانه با آن برخورد کرد و این قانون بایستی برای همه اعضا خانواده اجرا شود.

 

وی افزود:همه وسایلی که به اینتزنت متصل می شوند از لحظه ورود به خانه باید قانونمند استفاده شود و با زمان بندی دقیق باشد.

حسین خانی تأکید کرد: والدین باید توجه داشته باشند قبل از اینکه فرزندشان یک بازی رایانه ای را یاد بگیرد، خودشان نسبت به آن بازی آگاهی و نحوه بازی کردن آن را یاد بگیرند و از نوع بازی فرزندان غافل نشوند.

 

وی گفت: خانم ها معمولأ حوصله بازی با کودکان را ندارند و برای ساکت کردن بچه ها از گوشی و تبلت استفاده می کنند و از آن جا که نسل جدید باهوش هستند آرام آرام با امکانات جدیدی آشنا می شوند و احتمال پنهان کاری در آن ها بوجود می آید که بهتر است والدین نسبت به فرزندان اطلاعات بیشتری درباره آن بازی داشته باشند.

 

وی فعالیت فیزیکی فرزندان در هنگام بازی رایانه ای را مهم دانست و افزود: کنسول های بازی که در بازار موجود است امکان فعالیت فیزیکی بچه ها را بیشتر می کند و حرکت بچه ها هنگام بازی با استفاده از دوربین ذخیره می شود و در بازی پیاده می کند.

حسین خانی گفت: بازی ها محدوده سنی خاصی ندارند بنابراین باید مراقب بود بازی های مناسب با سن فرزندان را در اختیار آن ها قرار دهیم و به این نکته توجه داشته باشیم زمان بازی کردن آنها بیش از یک یا دو ساعت نشود و بعد از این فاصله حتمأ یک یا دو ساعت را مشغول فعالیت بدنی باشند.

وی اعتیاد والدین به بازی ها را خطرناک دانست و افزود: اگر هر کدام از والدین دچار اعتیاد به بازی شوند حتمأ باید به مشاوره مراجعه کنند زیرا همانطور که اعتیاد به مواد مخدر نگران کننده است اعتیاد به بازی های رایانه ای هم جای نگرانی دارد.

 

عضو هیئت مدیره انجمن رسانه ای طلاب گفت: وضعیت نشستن و حالت بدنی در هنگام استفاده از بازی رایانه ای بسیار مهم است و اگر والدین یا فرزندان در طول بازی با مشکل مواجه می شوند حتمأ از وسایل طبی استفاده کنند.

وی اظهار داشت: یک ساعت بازی رایانه ای به حالت نشسته در خانم ها کمتر از 6 ماه و در آقایان کمتر از 8 ماه خمیدگی و قوز کردن کمر را ایجاد می کند.

وی با بیان اینکه بازی ها به خودی خود افراد را دچار تیک های عصبی می کنند ، افزود: در حین بازی کردن باید به عضلات چشم استراحت داد، هیچ گاه افرادی را که در حال بازی هستند را تهدید نکنید و به فرزندان فرصت دهید تا خود تصمیم به خاموش کردن تبلت یا گوشی بگیزند.

وی افزود : اگر همسر ، پدر یا مادر دچار اعتیاد بازی شده اند، این اعتیاد نباید دلیل عدم احترام به آن ها شود و هیچ گاه مسئله اعتیاد به بازی آن ها را در جمع خانواده و دوستان مطرح نکنید تا شخص دچار لجبازی نشود.

کارشناس بازی های رایانه ای در پایان تأکید کرد: ارتباط با خدا و دوری از کارهای لغو و بیهوده آرامش را برای خانواده و اعضای به ارمغان می آورد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری